Ramada Resort Erciyes 1 Aralık'ta açılıyor

Türkiye'nin önemli kayak ve spor merkezlerinden Erciyes, yeni bir konaklama tesisine kavuşuyor. Ramada Resort Erciyes, 1 Aralık'ta kapılarını açıyor.

31/12/2019 23:40
Ramada Resort Erciyes 1 Aralık'ta açılıyor

Otelin Satış ve Pazarlama Müdürü Ayşe Ülgür, yapımı ve işletmesi Marmara Otelciliğe ait olan Ramada Resort Erciyes Oteli'nin dağ ve gölün ortasına 7 bin 200 metrekare alana kurulduğunu ve tüm odalarının dağ ve göl manzarasına hakim olduğunu bildirdi. Wyndham Ramada markası ile işletilecek olan otelin, Ramada grubunun ilk alkolsüz otel olma özelliğine de sahip olacağını vurgulayan Ülgür, ''70 oda ve 2 kral dairesi olan otelde bay ve bayanlar için ayrı ayrı hamam, sauna, buhar odası ve yüzme havuzu mevcut.

Otel kış boyunca tam pansiyon plus konsepti ile işletilecek olup, kayak okulu ve profesyonel kayak hocaları ile kayak severlere hizmet verecek. Ayrıca otel de hergün canlı müzik, eğlence, animasyon, çocuk klubü ile misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatacak. Otelimizin açılmasıyla Erciyes dağı ve Kayseri şehri yeni bir değer kazanacak'' dedi. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.