Ramada Encore Gebze hizmete girdi

Dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Worldwide Corporation çatısı altında faaliyet gösterecek olan Ramada Encore Gebze hizmete açıldı.

31/12/2019 23:40
Ramada Encore Gebze hizmete girdi

Altıntaş Turizm ve Otelcilik İşletmesi’nin iştiraki olan Ramada Encor’un açılışına, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. Ramada Encore Gebze Hotel'de, uluslararası standartlarda dizayn edilmiş 60 adet lüks oda yer alıyor.

Otelin çılış programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Sakarya Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Dilovası eski Kaymakamı Hulusi Şahin, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, GETÜ Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün, THY Teknik Müdürü Ahmet Karaman, siyasetçi, bürokrat, STK başkanı ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Açılışta konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Altıntaş Ailesi Gebze’de birçok alanda hizmet veren özellikle turizm alanında hizmetleri olan bir aile. Kurumsal bir firmayla yoluna devam ediyor. Bölgemizin otellere ihtiyacı var. Bu anlamda Ramada Encore’un Gebze’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TÜM BÖLGEYE YAYILACAK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker açılışta yaptığı konuşmada, “Bu proje Gebze’ye vizyon katacak inşallah. Bu güne kadar  otelcilik anlamında sanayicilerimiz İstanbul’u tercih ediyordu. Bu otelle birlikte, özellikle merkezde  bu boşluk giderilmiş olacak” dedi.

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise yaptığı konuşmada, “Altıntaş Ailesi hem ticari faaliyetlerde bulunuyor: Hem de hayırlı işlerde bulunuyor. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

GEBZE’YE DEĞER KATACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu açılışta gerçekleştirdiği konuşmada, “Marka bir otel. Buraya gelmesinden dolayı mutluluk duyuyorum. Gebzemiz için hayırlı olsun. Gebze’ye güzel bir değer katacağına inanıyorum. Biz oteli eksik olan yerlere de teşviklerde bulunuyoruz. Bu anlamda Gebze’de de bu tür projelere ihtiyaç var” şeklinde konuştu.

60 ODA İLE HİZMET VERECEK

Ramada Encore Otel'de alakart restorant, Amerikan Bar, fitness salonu, 300 kişilik balo salonu, 40 kişilik kapalı otopark yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.