Radisson Blu Hotel Kayseri’ye yeni Genel Müdür

Deneyimli turizmci Atakan Altuğ, 26 Ekim 2016 tarihi itibariyle Radisson Blu Hotel Kayseri’nin genel müdürü oldu.

31/12/2019 23:40
Radisson Blu Hotel Kayseri’ye yeni Genel Müdür

1983 İstanbul doğumlu olan Atakan Altuğ, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi. Ortaokul, lise ve üniversite yıllarında basketbol oynayan Atakan Altuğ, Efes Pilsen’de profesyonel basketbol oynadı. Üniversite eğitimin ardından, Londra’da pazarlama üzerine eğitim gören Atakan Altuğ, Londra’da bulunduğu sırada, çeşitli otel ve event firmalarında görev aldı. İstanbul’a kesin dönüş yaptıktan sonra, BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel’de çalışma hayatına başladı. Satış Temsilcisi, Event Müdürü, Operasyon Müdürü görevlerini üstlenen Atakan Altuğ, Mart 2016 tarihinde BW PLUS The President Hotel’in Genel Müdürlüğüne getirildi. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümünde yüksek lisansını da tamamlayan Atakan Altuğ, 26 Ekim 2016 tarihi itibariyle Radisson Blu Hotel Kayseri’ye genel müdür olarak atandı.

“Radisson Blu Hotel Kayseri”, kentin markalaşmasında etkin rol oynuyor

Kayserili işadamı Süleyman Çetinsaya’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Doruk Yat. ve İnşaat A.Ş. tarafından 2014 yılı Eylül ayında hizmete açılan Radisson Blu Hotel Kayseri, kentin markalaşmasında etkin bir rol oynuyor. Otel, ülkemizin önemli sanayi merkezi olan Kayseri’de, iş dünyasına ve kente kayak, kültür ve gastronomi turizmi için gelen yerli ve yabancı misafirlere hizmet veriyor. Kentin en yüksek ve akıllı bina sistemine sahip olan otelde, 20 katta 243 oda ve 1 king suite bulunuyor. Şehrin önemli kongre ve toplantı merkezi olan otelde; 800 metrekarelik balo salonu ve 8 adet farklı büyüklükte toplantı salonları yer alıyor. Lounge ve 2 ayrı şık restoranı ile Kayseri’nin aranılan mekanı olan otel, City Club’ı ile de üyelerine eşsiz bir spor ve spa hizmeti sunuyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Ağustos 2015 tarihinde ‘Yeşil Yıldız’ belgesini alan Radisson Blu Hotel Kayseri; yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmaya özen gösteriyor,  su ve enerji tasarrufu sağlıyor; atık oluşumunu azalmaya yönelik uygulamalar yapıyor. Otelde geri dönüşüm çalışmalarıyla çevre bilincini aşılıyor, personeline verdiği eğitimler ile gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın öncü adımlarını atmayı sürdürüyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.