Qatar Airways'ten tarihinin en büyük seyahat festivali

9 – 16 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek Qatar Airways Seyahat Festivali süresince 500’ün üzerinde ilginç ödül var. Festivale Visa ve AccorHotels de ek teklifler sunuyor.

31/12/2019 23:40
Qatar Airways'ten tarihinin en büyük seyahat festivali

Qatar Airways’in popüler Seyahat Festivali geri geldi. Şirket bu festivalle, müşterilerini 2017 yılı için önemli avantajlar sağlayan çok sayıda olağanüstü fırsattan faydalanmaya davet ediyor. Dünyanın En İyi Business Class* ve Economy Class biletlerinin yanı sıra özel yol arkadaşı ücretleri, birlikte seyahat eden 3 ve üzeri sayıda yolcu için ek indirimler ve çocuklara ücretsiz bilet gibi çok sayıda ilginç teklif, 9-16 Ocak 2017 tarihleri arasındaki bu festivalde yer alıyor.  

Qatar Airways yolcuları, 2017 yılından itibaren aralarında Auckland (Yeni Zelanda), Canberra (Avustralya), Dublin (İrlanda), Las Vegas (ABD), Rio de Janeiro (Brezilya), Santiago (Şili)’nin bulunduğu yeni uçuş noktalarına hizmet verilmeye başlanması ile birlikte keşfedecekleri daha fazla ilginç yer arasından seçim yapabiliyor. Teklifler, 11 Ocak – 15 Aralık 2017 tarihleri arasındaki dönemde, Orta Doğu, Doğu Asya, Asya Pasifik ve Afrika dahil, dünya genelindeki 150’den fazla varış noktasına seyahat etmek isteyenlerin, Festival süresince alacakları Economy ve Business Class gidiş dönüş biletlerine uygulanıyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.