Qatar Airways'ten sekiz yeni uçuş noktası

Qatar Airways, daha önce duyurduğu yedi yeni destinasyona ilave olarak 2017 - 2018 döneminde sekiz yeni uçuş noktasına daha seferler başlatacağını duyurdu.

31/12/2019 23:40
Qatar Airways'ten sekiz yeni uçuş noktası

Ödüllü ve dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi Qatar Airways, daha önce duyurduğu yedi yeni destinasyona ilave olarak 2017 - 2018 döneminde sekiz yeni uçuş noktasına daha seferler başlatacağını duyurdu. Böylece uçuş ağına toplamda 15 yeni şehir eklenmiş olacak. Qatar Airways’in dünya genelinde altı kıtada 150’den fazla noktadan oluşan uçuş ağına eklenen şehirler şunlar: Canberra (Avustralya’daki 5.inci uçuş noktası), Dublin (İrlanda), Las Vegas (ABD’deki 11.inci uçuş noktası), Rio de Janeiro (Brezilya), Santiago (Şili), Kualanamu Uluslararası Havalimanı (Medan – Endonezya’daki 3.üncü uçuş noktası) ve Tabuk ile Yanbu (Suudi Arabistan’daki 9.uncu ve 10.uncu uçuş noktaları).

2017 yılında seferlerin başlayacağı duyurulmuş olan uçuş noktaları ise: Auckland (Yeni Zelanda) 5 Şubat 2017 tarihinde başlayacak ve dünyanın en uzun ticari uçuşu olacak, Saray Bosna (Bosna), Üsküp (Makedonya), Libreville (Gabon), Nice (Fransa), Chiang Mai (Tayland’daki dördüncü uçuş noktası) ve Douala (Kamerun).

Qatar Airways Grup CEO’su Sayın Akbar Al Baker, Qatar Airways’in dünyanın en iyi uçuş ağına sahip olduğunu belirterek, “Dünyanın en genç filosuna sahibiz. Uçaklarımızın ortalama yaşı sadece beş ve yolcularımızın ödüllü hizmetlerimizden faydalanmasını sağlamak amacıyla teknolojik açıdan en gelişmiş uçaklarla hizmet veriyoruz; en verimli ve çevre dostu operasyonları gerçekleştiriyoruz.

Amacımız, yolcularımızın hem iş hem de tatil amaçlı tüm seyahatlerinde Qatar Airways’i seçmesini sağlamak. Bugün yapılan duyuru ile birlikte, Körfez’deki hava yolu şirketlerine kıyasla daha fazla insanı daha fazla noktaya ulaştırabileceğiz ve yolcularımızın güzel bir seyahat geçirmesini sağlayacağız. Bizler Qatar Airways olarak yolcularımızla beraber başarı elde ediyoruz ve 2017-2018 döneminde uçuş ağımıza eklenecek yeni varış noktalarını dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Qatar Airways, 2016 yılında, şu ana kadar 12 yeni rotayı uçuş ağına ekledi ve Aralık ayında da 2 yeni şehrin daha eklenmesi bekleniyor. Bu yıl uçuşların başlatıldığı noktalar şunlar: Atlanta, Boston ve Los Angeles (ABD); Birmingham (Birleşik Krallık); Helsinki (Finlandiya); İtalya’daki dördüncü uçuş noktası Pisa; Erivan (Ermenistan); Fas’daki ikinci uçuş noktası Marakeş; Ras Al Khaimah (BAE); Windhoek (Namibya) ve Sydney ile Adelaide (Avustralya). Qatar Airways Tayland’daki üçüncü uçuş noktası olan Krabi’ye 6 Aralık’ta, Seyşeller’e ise 12 Aralık’ta başlayacak. 

Qatar Airways Boeing 777, Dreamliner ve Airbus’un tüm modellerinden (dünyada ilk defa hizmete soktuğu A350 dahil) oluşan dünyanın en genç ve teknoloji açıdan en gelişmiş filosu ile dünya genelinde 150’den fazla uçuş noktasına hizmet sunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.