Prontotour'dan iki yeni marka

Prontotour, 2017 yılına gençlik turizmi atağıyla başladı. 7-17 ve 18-35 yaş arası gençlere hizmet vermek için iki yeni marka hayata geçiren Prontotour, artık gençlerin dilinden konuşacak.

31/12/2019 23:40
 Prontotour'dan iki yeni marka

7-35 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere farklı konseptler ve destinasyonlarla tatiller sunarak bir ilke daha imza atacak olan Prontotour, tüm hazırlıklarını tamamlandığı gençlik turizmi markalarından Friends ile, 7-17; Piu ile de 18-35 yaş aralığındaki gençlere hitap edecek.

Prontotour’un yeni markası Friends, hem ebeveynlerin çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri hem de çocukların ve gençlerin bireysel olarak çok büyük kazanımlara sahip olacakları kamp organizasyonlarını hedefliyor.

Prontotour’un bir diğer gençlik markası Piu ise 18-35 yaş aralığındaki gençlerin talep ve istekleri doğrultusunda sunacağı tatil konseptleriyle, onlara farklı, yeni ve eğlenceli deneyimler yaşatmayı planlıyor.

Gençler hikâyelerini Friends ve Piu markalarıyla yazacak

Prontotour iki yeni gençlik turizmi markasıyla, gençlerin hayatları boyunca anlatacak keyifli hikâyeler biriktirmesine aracı olmayı amaçlıyor. Bu amaçla gençlerin seyahat ederken gerçekten neler istediğini göz önünde bulundurarak yola çıkan Friends ve Piu markaları yeni deneyimler yaşamak isteyen, arkadaşlarına önem veren, yerlisi gibi gezmek isteyen, dünyayı görmek ve anlamak hevesinde olan tüm gençleri eğlenceye, maceraya, keşfe, kendi hikâyelerini yazmaya davet ediyor.

Friends, 7-17 yaş arasındaki çocuk ve gençlere “bambaşka hikâyeler yaşamak için sen de gel” diye seslenirken Piu, 18-35 yaş aralığındaki gençleri “Dünyayı yaşamaya” çağırıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.