Profesyonel Otel Yöneticileri şube sayısını çoğaltıyor

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) şubeleşme yolunda ilk adımı attı. 30 Mayıs 2015 tarihinden bu yana POYD İstanbul Bölgesel Yürütme Kurulu olarak var olan yapının şubeleşmesi için POYD VE POYD BYK İstanbul yönetimi bir araya geldi.

31/12/2019 23:40
Profesyonel Otel Yöneticileri şube sayısını çoğaltıyor

Otel profesyonellerini geliştirmek ve yöneticilerin sektördeki gerçek rolünü ve yerini bulmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerini 25 yıldır sürdüren ve bu çizgisinden asla vazgeçmeyen POYD, geçtiğimiz günlerde İstanbul Bölgesel Yürütme Kurulu’nun şubeleşmesi için bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya POYD Başkanı Ali Kızıldağ, POYD Genel Sekreteri Selçuk Meral, POYD Yönetim Kurulu Üyesi Edip Araç, POYD İstanbul Bölgesel Yürütme Kurulu adına İhsan Türkus, Murat Yumak, Ali Can Aksu ve Nadir Kadakal katıldı. Toplantı sonunda POYD İstanbul Bölgesel Yürütme Kurulu’nun POYD İstanbul Şubesi olması için çalışmaların başlatılması kararı verildi. 

BU YAPI TURİZM SEKTÖRÜNE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK

 Konuyla ilgili olarak toplantı sonrasında açıklama yapan POYD BAŞKANI ALİ KIZILDAĞ: “ 25 yıldır POYD olarak sektörün en önemli aktörleri olan profesyonellerimizi geliştirmeye ve profesyonellerin sorunlarına çözüm sunmaya devam ediyoruz. İstanbul POYD Bölgesel Yürütme Kurulu’nun şubeleşmesi yönünde aldığımız karar ile amacımız, profesyonellerin meslek bilincini artırmak ve bugünlerde Türk turizminin ihtiyacı olan profesyonellere ve sektöre katma değer sağlamaktır. Şubeleşme için ilk adım atılmıştır, yasal düzenlemeler ve prosedürler kısa sürede tamamlanarak şube  aktif hale gelecektir.  Tüm turizm sektörüne hayırlı olmasını dileriz” dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.