POYD ve Medeniyet Üniversitesi'nden işbirliği

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi arasında 11 Mayıs 2017 tarihinde “kariyer koçluğu protokolü” başlığı altında işbirliği anlaşması imzalandı.

31/12/2019 23:40
POYD ve Medeniyet Üniversitesi'nden işbirliği

Anlaşma sonrası açıklamada bulunan POYD İstanbul Yürütme Kurulu Başkanı Muhammet Murat Cüntay; “Değerli Hocamız Medeniyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Cihan ile imzaladığımız kariyer koçluğu protokolü ile ilk projemizi hayata geçirmiş olduk. Davamız ve ülkümüz için üretmeye, fayda sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

POYD, söz konusu anlaşmayla turizm sektörünün kalkınması adına sektöre nitelikli eleman yetiştirilmesine yönelik ilk projesini hayata geçirmiş oldu. POYD ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi arasında yapılan anlaşmayla öğrenciler nitelikli konaklama işletmelerinde staj imkanı bulacak, sektör yöneticileri öğrencilere 'kariyer rehberliği' yapacak ve her ay öğrencilere çeşitli seminerler verecekler.

Turizm Fakültesi öğretim elemanları ise sektör yöneticileri ile ortak araştırma ve projeler gerçekleştirecek. Ayrıca, öğretim elemanları sektör yöneticilerine ihtiyaç duyulan konularda seminerler verecek ve POYD' un yayınlarına ve ağ sayfasına yazılarıyla katkıda bulunacaklar.

POYD aynı düzlemde çeşitli üniversitelerde hayata geçirmeyi hedeflediği projelerle turizm sektörünün kalkınması adına öğrencilere destek vermeye devam edecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.