POYD İstanbul’dan otizm ile mücadeleye katkı

GK Regency Suites Hotel ve POYD İstanbul ortaklığı ile düzenlenen sosyal sorumluluk projeleri bünyesinde, Liffo Spor ve Rekreasyon Merkezi öğrencileri 10 - 16 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası kapsamında GK Regency Suites Hotel’ de mesai yaptı.

31/12/2019 23:40
POYD İstanbul’dan otizm ile mücadeleye katkı

Otizmle mücadelenin önemini vurgulamak, otizm hastalarının ve bu konuda eğitim veren okulların ihtiyaçlarını gündeme getirmek ve farkındalık yaratmak adına gerçekleştirilen bu projede otizmle mücadele eden öğrenciler otelin çeşitli departmanlarında başarı ile görev aldı. Ardından otel yönetimi tarafından başarı sertifikası ile ödüllendirildiler.

 Liffo Spor ve Rekreasyon Merkezi Kurucusu Noyan Kavukçu; “Otizm ile mücadelenin çok uzun, meşakkatli ve bir o kadar pahalı olduğunu altını çizerek, daha iyi şartlarda sürdürülebilir bir eğitim için kurumların ve öğrencilerin desteklenmesi gerektiğini” söyledi. Kavukçu sözlerinin devamında GK Regency Suites ve POYD ailesine bu anlamlı proje için teşekkür etti.

Poyd İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Murat Cüntay ise Poyd’un sektörel eksendeki misyonunun yanında sosyal sorumluluk noktasında da sorumlulukları olduğunu düşündüklerini ifade ederken, tüm sektörel sivil toplum kuruluşlarını da bu bağlamda sorumluluk almaya davet etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.