Polat Erzurum Resort Hotel sezona hazır

Kristalize kar dokusuna sahip Palandöken’in en güzel konumunda yer alan Polat Erzurum Resort Hotel yeni sezon için hazır.

31/12/2019 23:40
Polat Erzurum Resort Hotel sezona hazır

Modern ve güvenli  4 kişilik liftleri, otelin hemen önünde yer alan telesiyej sistemi, herkesin ısıtmalı özel dolabı olduğu 500 metrekarelik modern kayak odası ve karda çocuk oyun alanı ile kayak  tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Polat Erzurum Resort Hotel, yeni sezon için hazır.

Suni Karlama Sistemi sayesinde kış sezonu boyunca kesintisiz kayak keyfi sunan Polat Erzurum Resort Hotel’de pistlerin ışıklandırılmış olması sebebi ile gece kayağı yapılabiliyor.

Kolay, orta, zor kategorilerinde toplam 23 adet pist olan Palandöken’de 4 adette doğal pist bulunuyor. Otele ait olan telesiyej sistemi ile dağ üzerinde bulunan kayak noktalarına kolay ve hızlı ulaşım sağlanıyor. Ayrıca Özelleştirme Daire Başkanlığı’na ait olan pistlerde ücretli olarak da kayılabiliyor. 50 km’lik kayak pisti ile Kayak severlerin buluşma noktası olan Palandöken’de;  Polat 1,2,3 lift çıkışlarından, gondoldan, Erzurum-havaalanı, otel havaalanı transferlerinden yararlanılabiliyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.