Plaj şemsiyelerinde kilitli kasa dönemi

Vemus, plajda bile yanımızdan ayırmak istemediğimiz telefonları, kapkaçtan korumak için kilitli kutu üretti. Kutu plaj şemsiyesine sabitleniyor.

31/12/2019 23:40
Plaj şemsiyelerinde kilitli kasa dönemi

Elektronik dolap kilidinde ilklerin sahibi Vemus, tatilcilerin plajlarda korkulu rüyası olan kapkaçı yeni uygulamasıyla bitirmekte kararlı. Dünya'da yer alan habere göre, partner firma eşliğinde elektronik kilitle açılan bir kutuyu plaj şemsiyesinin sapına sabitleyerek güvenlik alanında yeniliğe imza atan Vemus, bu yaz plajlara inecek. Türkiye’nin ilk elektronik dolap kilidi olan Kilitronik K30’u üreten, son olarak da dünyanın en küçük elektronik dolap kilidi miniK10’u tasarlayıp imal eden Vemus, “hopinlock” mobil uygulamasıyla da, yine dünyada ilk kez, mobil uygulamayla elektronik kilidin yönetilmesi özelliğini geliştirdi.

Temel hedeflerinin insan yaşamını kolaylaştırmak olduğunu ve bu doğrultuda şimdi de plajlara inmeye hazırlandıklarını söyleyen Vemus Genel Müdürü Mustafa Dayanıklı, elektronik kilitle açılan bir kutuyu plaj şemsiyesinin sapına sabitleyerek güvenlik alanında bir yeniliğe, partner firmayla, imza attıklarını belirtiyor. “Bildiğiniz gibi plajlarda anahtar, telefon, cüzdan gibi değerli eşyaların güvenliğiyle ilgili süregelen bir sıkıntı var.

Bu ihtiyacı fark ettik ve geliştirdiğimiz ürünle tatilcilerin değerli eşyalarını güvence altına aldık” diyen Dayanıklı, şunları kaydediyor: “Güvenlik ihtiyacı akıllı cep telefonları ile birlikte daha da arttı. Plaja parasız, anahtarsız gidebilirsiniz ama cep telefonsuz gidemezsiniz. Telefonlar vücudumuzun parçası gibi oldu. Dolayısıyla akıllı telefonların yüksek değerde oluşu, korunma ihtiyacını doğuruyor.

Telefonun yanında fotoğraf makinesi, tablet gibi özel eşyalar da plajda kişinin yanında olabiliyor. Bu yardımcı ürünümüz sayesinde sevdiklerinizle plaja gittiğinizde hep beraber denize girme imkanı doğdu.”

Avustralya’dan müşteri sırf bu kutu için geliyor

Ürünün ilk uygulamasını geçen yıl Çeşme’de üç ayrı noktada yaptıklarını anlatan Dayanıklı, fonksiyonellik testlerinin devam ettiğini, buhar ve nem asidik özelliğe sahip olması sebebiyle ürünün dayanıklı olması gerektiğini vurguluyor. “Fırtına, yağmur olabiliyor. Bu sebeple yeni ürünümüzü harici mekan özelliklerine kavuşturuyoruz” ifadesini kullanan Dayanıklı, “Ürünümüz bu yıl plajlarda daha da yaygınlaşacak ve şemsiyenin bir özelliği haline gelecek. Öte yandan bu ürünümüzle yurt dışındaki müşterilerimiz yakından ilgilendi. Hatta Avusturalya’daki müşterimiz iki yıldır ertelediği ziyaretini sırf bu sebeple yapma kararı aldı” diyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.