Pegasus’tan 4 yeni hat

Pegasus Hava Yolları; İzmir’den Batman’a, İstanbul Sabiha Gökçen’den Sinop’a, Ankara’dan ise Tekirdağ ve Adıyaman’a uçmaya başlayacak.

31/12/2019 23:40
Pegasus’tan 4 yeni hat

Uçmanın herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus Hava Yolları, uçmaya başlayacağı 4 yeni hatla misafirlerine yenilikler sunmaya devam ediyor. Ağustos ayı itibariyle açılacak yeni hatlarıyla birlikte uçuş ağını yurt içinde 36, yurt dışında 72 olmak üzere 108 noktaya ulaştıran Pegasus; İzmir’den Batman’a, İstanbul Sabiha Gökçen’den Sinop’a, Ankara’dan ise Tekirdağ ve Adıyaman’a uçmaya başlayacak.

Pegasus misafirleri; haftada 3 gün gerçekleştirilecek uçuşlar kapsamında, Ankara’dan Adıyaman’a 59,99 TL, Ankara’dan Tekirdağ’a 69,99 TL, İstanbul Sabiha Gökçen’den Sinop’a 89,99 TL, İzmir’den Batman’a ise 109,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, yeni açılan hatlarla ilgili olarak, “Pegasus Hava Yolları olarak, 2017 yılında da misafirlerimizi yeni birçok uçuş noktası ile buluşturmaya devam ediyoruz. Yeni hatlarımızla birlikte yurt içinde 36, yurt dışında 72 olmak üzere 40 ülkede toplam 108 noktaya tarifeli seferler düzenliyoruz. Her geçen gün artan uçuş noktalarımız ve misafir deneyimini iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızla, misafirlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.