Özdilek’ten otelciliğe 100 Milyon Dolarlık yeni yatırım

Bünyesinde İzmir Wyndham Grand ile İstanbul Levent’teki daki Wyndham Grand Otellerini barındıran Özdilek Holding yönetimi, 2018 yılına kadar toplamda 100 Milyon Dolara ulaşan 3 yeni oteli daha hizmete açmayı planlıyor.

31/12/2019 23:40
Özdilek’ten otelciliğe 100 Milyon Dolarlık yeni yatırım

Wyndham Grand İstanbul Levent’in aldığı, EMEA  Bölgesi’nin (Avrupa-Orta Doğu-Avrasya-Afrika) ‘En İyi Uluslararası Oteli’ ödülünü anlatmak üzere basının karşısına çıkan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Hüseyin Özdilek, yeni yatırımları hakkında da bilgiler verdi.

Aksaray, Merzifon ve Samsun’da yeni otel projeleri olduğunu belirten Özdilek bu konuda şu bilgileri verdi: “Yeni otellerimizi Orta Asya ve Ortadoğu’ya açılan yolların önemli bir geçiş noktası olan yerlerde hizmete hazırlıyoruz. Bundan dolayı bu otellerimizi ‘yol oteli’ gibi planlıyoruz. Aksaray’da 30 bin metrekarelik alana 50 milyon dolara mal olacak 250 odalı ve 5 yıldızlı bir tesisin inşaatına başladık. Ardından Merzifon’da 20 milyon dolara mal olacak 150 yataklı 4 yıldızlı bir oteli, sonrasında da Samsun’da 30 milyon dolara malolacak başka bir otel projemizi başlatıyoruz. Otellerimizin üçünü de 2018’de hizmete hazır hale getirmeyi hedefliyoruz.”

550 otel arasından seçildi

Wyndham’ın 73 ülkede 7 bin 800 tesisle hizmet veren dünya devi bir otel zinciri olduğunu hatırlatan Özdilek,  Wyndham Grand İstanbul Levent’in kapısının iki yıl önce açmış olmalarına rağmen ‘En İyi Uluslararası Otel’ olarak seçilme başarısını gösterdiklerini söyledi. Otelin bulunduğu bölgede 43 ülkü ve  550 otel bulunduğunu belirten Özdilek, “Ödülümü otelimizin genel müdürü Funda Bezircilioğlu ile birlikte Las Vegas’ta düzenlenen törende aldık. Otelimiz her bakımdan aranılan kriterlere uyuyordu nitekim yüzde 97 gibi mükemmel bir seviye yakaladık. ’lik bir oranı yakaladık. Bu ödül aslında sadece bize değil, Türkiye’ye verdiler. Ödülün çeşitli kriterleri vardı. Bunun için ülkemiz adına sevinçliyiz” dedi.

Wyndham Grand İstanbul Levent Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu'da ”Yaptığımızın işin takdir edilmesi çok güzel. Uzman bir ekip tarafından denetlenerek 100 üzerinden 95 puan aldık. Aslına bakarsanız aldığımız bu puan, işimizi ne kadar iyi yaptığımızın bir kanıtı. Wyndham Grand İstanbul Levent Ailesi olarak, çok büyük bir ekibiz ve el ele vererek daha güzel işlere birlikte imza atacağız” şeklinde konuştu. Öte yandan ödül, Wyndham Hotel Group CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Geoff Ballotti ve EMEA Bölgesi Başkanı ve Operasyon Direktörü Daniel Ruff tarafından Özdilek Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve Wyndham Grand İstanbul Levent Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu’na takdim edildi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.