Özbek, Yunanistan'ın en ünlü otelini alacak

Point Hotel'in sahibi ve Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek'in Atina'da bir otel almak için harekete geçtiği iddia edildi.

31/12/2019 23:40
Özbek,  Yunanistan'ın en ünlü otelini alacak

Yunan basınında çıkan habere göre; Atina'nın en ünlü otellerinden biri olan ancak kapısına kilit vurulan Ledra Hotel için geçen yazdan bu yana temaslarda bulunan Dursun Özbek'in, anlaşmada son noktaya geldiği belirtildi. Sporx.com'da yer alan habere göre, Dursun Özbek'in bu otel dışında başka oteller için de görüşmelerinin olduğu kaydedilirken, Ledra Hotel'i haczeden Alpha Bank'ın istediği fiyatı 33.4 Milyon Euro'ya indirmesi halinde, bu otelin Galatasaray başkanına geçeceği ifade edildi.

Otelin sahibi Alpha Bank'ın da bu rakama inmeye sıcak baktığı ve en yüksek teklifin Özbek'e ait olduğu kaydedildi. Dursun Özbek'in Türkiye'de düşen turizm gelirleri nedeniyle komşu ülkelerde otel arayışlarında olduğu ve Atina'nın en iyi otellerinden kabul edilen Ledra Hotel'in de bu amaçla seçildiğinin altı çizildi.

Dursun Özbek'in Ledra Hotel'i satın alarak Yunan turizm piyasasına giriş yapacağı, bunun arkasının geleceği konusunda beklentilerin olduğu yazıldı. Haberde, Dursun Özbek'in İstanbul ve Antalya merkezli otel zincirlerine vurgu yapılırken, 1989'dan bu yana Türkiye turizminin önemli isimlerinden biri olduğu belirtildi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.