Otel devinden büyük indirim

Hilton’un 200’den fazla destinasyonda geçerli ‘Yaz İndirimi’ kampanyası, tatilcilere yüzde 25’e varan tasarruf imkanı sunuyor

31/12/2019 23:40
Otel devinden büyük indirim

Hilton, yazın gelişini kutlamak için misafirlerine dünyanın en heyecan verici destinasyonlarında yüzde 25’e varan indirim sunuyor. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki otellerde geçerli olan ‘Yaz İndirimi’ Kampanyası, 400’ü aşkın Hilton otelini kapsıyor. 

Üstelik kampanya kapsamındaki seçilmiş oteller, yüzde 25’lik indirime ek olarak, misafirlerine yiyecek-içecek harcamaları üzerinden de yüzde 20’lik ek indirim sunuyor. Hilton misafirleri, bu sayede bir sonraki seyahatlerinde ciddi anlamda tasarruf etme şansını yakalayacak.

‘Yaz İndirimi’ kampanyası, 3 Eylül 2017 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda kullanılabilecek. Kampanya kapsamında yapılan rezervasyonlar, 8 Ekim 2017’ye kadar yapılacak konaklamalarda geçerli olacak. 

EK İNDİRİM ŞANSI YAKALAMAK DA MÜMKÜN

Hampton by Hilton’dan Hilton Garden Inn’e tüm Hilton otellerinde geçerli olan kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.hilton.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Hilton’a ait rezervasyon kanallarını tercih etmeniz halinde, mevcut en uygun fiyatlar üzerinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Diğer yandan Hilton’un ‘Yaz İndirimi’ tatilcilere %20 ye varan indirim olanakları sunarken, Hilton Honors üyeleri için de ek %5 indirim imkanı sağlıyor. Hilton’un dünya standartlarında hizmet veren 14 markasını kapsayan ödüllü müşteri sadakat programı Hilton Honors’ın avantajlarından faydalanmak için, markanın doğrudan rezervasyon kanallarını kullanmak gerekiyor. Misafirler bu sayede özel müşteri indirimlerinden, ücretsiz standard Wi-Fi hizmetinden ve Hilton Honors mobil uygulamasının sunduğu hizmetlerden faydalanabiliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.