Ordu kış turizminin merkezi olacak

Ordu'yu kış turizminin merkezi yapma hedefiyle çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

31/12/2019 23:40
Ordu kış turizminin merkezi olacak

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar ve beraberindeki heyeti ağırlayan Başkan Yılmaz, Türkiye'nin denize en yakın kayak tesisinin bu yıl hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Yılmaz, "İlimize yeni bir cazibe merkezi daha kazandırıyoruz. Hemşerilerimizin ve bölgemizin heyecanla beklediği Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezimizde muazzam bir çalışma yapmış olup, kayak merkezimizin ana bölümü ve teknik işlerini tamamlamış bulunuyoruz. Bu yıl itibarıyla karın yağmasıyla birlikte tesisimizi hizmete açmış olacağız" dedi.

KAYAK İÇİN ELVERİŞLİ

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar ise, tesisin bitme aşamasına geldiğini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Ülkemiz son derece modern bir kayak tesisine daha kavuşacak. Karadeniz, kayak için oldukça elverişli bir bölge. Bu konuda önemli potansiyele sahip yerlerimizden biri olan Çambaşı Yaylası'nda kayak merkezinin en kısa zamanda hizmete alınması için bizler de elimizden geleni yapacağız. Bu güzel tesisin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.