Öger Tours Türkiye'de 400 oteli satışa sundu

Öger Tours, 2017 yılı programları kapsamında dünya genelinde 500’den fazla oteli, Türkiye’de ise 400 oteli satışa sundu. 2016 yılının yaz aylarında Thomas Cook’a bağlı kuruluşlar ise Türkiye’de yaklaşık 700 oteli programları kapsamında satışa sunmuşlardı.

31/12/2019 23:40
Öger Tours Türkiye'de 400 oteli satışa sundu

Alltours, Royal Caribbean, FTI ve Öger Tours, bu hafta satış rakamları ve pazarlama alanındaki yeni girişimleriyle Alman basınında adı sıkça duyulan seyahat acenteleri oldu. Turizmajansı'nın haberine göre Alltours Reisecenter seyahat acentesi, 350 bin kişiden oluşan müşteri değerlendirmeleri sonucunda TUI ve Thomas Cook’un Almanya’da faaliyet gösteren acentelerini geride bırakarak hizmet alanında Almanya’nın en iyi hizmet sunan tur operatörü oldu. İlk üç online seyahat acentesi ise Opodo, Expedia ve Holidaycheck oldu.

Royal Caribbean Cruises, tur satışlarını arttırma amacıyla TUI ile işbirliği anlaşması imzaladı. İki seyahat acentası TUI Cruises adı altında iş ortaklığı kurdu. Gelecek dönemde, tüm Royal Caribbean International, Celebrity Cruises ve Azamara Club Cruises’un cruise turları için TUI üzerinden rezervasyon yapılabilecek ve adı geçen firmalar TUI’nın bu kapsamdaki satışlarından komisyon alacaklar.

Royal Caribbean Cruises Genel Müdürü Jörg Rudolph, gerçekleşen bu anlaşma ile seyahat acentelerinin, RCCL’ın cruise turlarına, TUI Almanya’nın sunduğu tur programlarını ekleyerek da esnek tur programları halinde müşterilerine sunabilecekleri anlamına geldiğini belirtti.

FTI bünyesinde “son dakika tur” satışları yapan 5vorFlug markası, 500 binden fazla, rekor bir sayıda tatil satışı gerçekleştirerek; bu yılın ilk on aylık dönemini müşteri sayısında ve gelirlerinde önemli artış gösterdi. 5vorFlug Genel Müdürü Ralf Kathagen, Ağustos ayının sonundan itibaren Türkiye ve uzak nokta tatil destinasyonlarına yönelik önemli bir talep artışının yaşandığını belirtti. Kathagen, sonbahar dönemi için de rezervasyonların hızla artış gösterdiğini sözlerine ekledi.

Diğer yandan Öger Tours, 2017 yılı programları kapsamında dünya genelinde 500’den fazla oteli, Türkiye’de ise 400 oteli satışa sundu. 2016 yılının yaz aylarında Thomas Cook’a bağlı kuruluşlar ise Türkiye’de yaklaşık 700 oteli programları kapsamında satışa sunmuşlardı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.