Niclas Prokop’a yeni görev

Dünyanın önde gelen Asya misafirperverliği grubu Dusit International tarafından işletilen Mudhdhoo Adası'ndaki lüks bir tatil merkezi olan Dusit Thani Maldivler, Niclas Prokop'u Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atandı.

31/12/2019 23:40
Niclas Prokop’a yeni görev

Niclas Prokop daha once, Thomas Cook ve DERTOUR gibi uluslararası tur operatörleri için 24 yıllık tecrübenin yanı sıra Maldivler'deki Hideaway Beach Resort & Spa, Ayada ve Kanuhura'daki birçok otel zincirinde görev yapmıştı.

Prokop, mükemmel liderlik becerileri, mükemmellik için bir tutku ve mükemmel iş sonuçları sunan yüksek performanslı ekipler geliştirme yeteneğine sahip bulunuyor. Yeni görevinde önemli ortaklarla ilişkileri geliştirme, gelir sağlama ve satış ve pazarlama hedeflerini gerçekleştirme konularında sorumlu olacak.

Dusit Thani Maldivler Genel Müdürü Reinhold Johann yaptığı açıklamada, Niclas Prokop'u büyüyen Dusit ailesine katılmasından dolayı çok mutluyuz. Bölgedeki tecrübe genişliği ve güçlü yetenekleri ile Niclas Prokop'un yeni konumunu mükemmelleştireceğinden eminiz" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.