Namibya'dan Hitit'e üst düzey ziyaret

Namibya Ulaştırma Bakan Yardımcısı James Sankwasa ve Air Namibia’nın üst düzey yöneticileri, Hitit Bilgisayar Hizmetleri'ni ziyaret etti.

31/12/2019 23:40
Namibya'dan Hitit'e üst düzey ziyaret

Afrika’da başarılı çalışmalara imza atan Hitit Bilgisayar Hizmetleri, bayrak taşıyıcı havayolu Air Namibia’nın üst düzey yöneticileri ile Namibya Ulaştırma Bakan Yardımcısı James Sankwasa'yı İstanbul'daki merkezinde ağırladı. Namibya Ulaştırma Bakan Yardımcısı James Sankwasa: Hitit'te annelik duygusunun gücünü hissediyoruz

Hitit ofisinde gerçekleşen görüşmede Namibya Ulaştırma Bakan Yardımcısı James Sankwasa şunları söyledi: “Air Namibia bir kadın, bir anne tarafından yönetiliyor ve şirkette çok fazla kadın çalışanımız var.  Ben kadınlara ve onların zorlu işlerin üstesinden gelebilme güçlerine çok güvenirim. Hitit’in içinde de benzer bir yapı görüyorum. Sayın Nur Gökman’ın hem başarılı bir işkadını hem de şefkatli bir anne gibi, gerek teknolojilerine gerekse tüm ekibine sımsıkı bağlı olması bize güven veriyor.”

Hitit CEO’su Nur Gökman: Birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren  Hitit CEO’su Nur Gökman ise şunları söyledi: "Başarılı bir bayrak taşıyıcıyla iş ortaklığı yapmanın dışında, kendileriyle yakın, samimi ve sıcak ilişkiler içinde bulunmak bizi mutlu ediyor. İnanıyorum ki daha uzun yıllar birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız ve keyifli projeler içinde birlikte yol alacağız.”

Air Namibia Türkiye'de üretilen yazılımlarla uçuyor

28 Temmuz 2016 tarihinden Hitit ile yollarını birleştiren Air Namibia, Hitit tarafından üretilen Crane program serisinden Rezervasyon ve Yolcu Hizmetleri (PAX), Kalkış Kontrol Sistemi (DCS), Sadakat Katmanı (LL), Tarife Planlama (SP) ve Ağırlık, Denge ve Balans (W&B) programlarını kullanıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.