Müşteri, otel sahibini öldürdü

Alanya'nın Büyük Otel Sokağı'nda bulunan Murat Otel'in sahibi Erol Yiğit, otelde kalan bir müşteri tarafından 15'e yakın bıçak darbesiyle öldürüldü.

31/12/2019 23:40
Müşteri, otel sahibini öldürdü

Edinilen bilgilere göre cinayet, gece 01.30'da Alanya'nın Büyük Otel Sokağı'nda bulunan Murat Otel'de meydana geldi.  Görgü tanıklarının iddiasına göre, Konaklı'da bulunan bir otelin sahiplerinden olan ve Alanya L Tipi Cezaevi'nden kısa süre önce çıktığı bildirilen M. Alper K, bir süredir Murat Otel'de kalıyordu. Murat Otel sahibi Murat Yiğit'in 48 yaşındaki oğlu Erol Yiğit, M. Alper K'dan oda parasını istedi. Bu yüzden başlayan tartışma sonucu M. Alper K, Erol Yiğit'e bıçakla saldırdı.

Yiğit'i yaklaşık 15 kez bıçakladığı iddia edilen M. Alper K'nın, üzerine saldıran otelin köpeğini de bıçakladığı ve kaçtığı bildirildi.  Ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Yiğit, buradan Başkent Alanya Hastanesi'ne götürüldü. Ancak 48 yaşındaki 3 çocuk babası Yiğit kurtarılamayarak can verdi. M. Alper K'nın adının, daha önce sinema sanatçısı Sevtap Parman'a tecavüz olayında da geçtiği ileri sürüldü. M. Alper K, bir süre sonra polis ekiplerince yakalandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.