Milyonlarca seyahatseverin gözü İstanbul’da olacak

Tüm dünyada seyahat akımlarının hızla değişmesi ve çeşitlenmesinde büyük rol oynayan içerik yaratıcıları, bloggerlar, fotoğrafçılar ve sosyal medya fenomenleri, İstanbul’da bir araya geliyor.

31/12/2019 23:40
Milyonlarca seyahatseverin gözü İstanbul’da olacak

18 - 19 Nisan’da düzenlenecek INFLOW Travel Summit 2017’ye katılacak isimler, yalnızca Instagram üzerinden dünya çapında 66 milyon kişiyle etkileşime giriyor. Yeni yıla büyük beklentilerle başlayan turizm sektörü, nisan ayında İstanbul’da gerçekleşecek büyük bir buluşmayla yaz öncesinde hareketli günler yaşamaya hazırlanıyor.

INFLOW Travel Summit 2017’nin konuşmacıları, farklı mecralarda en iyi 50 isim arasına girmiş kişiler arasından belirlendi. Etkinliğe 30 ülkeden, seyahat dünyasına yön veren 250 ismin katılması hedefleniyor.

Türk Havayolları ve TAV ana sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB’ın desteğiyle gerçekleştirilecek etkinliğin ilk gününde konuşmacılar; sunum, panel ve yaratıcı çalışmalarla yeni seyahat trendlerini paylaşacak. INFLOW Travel Summit 2017’nin ikinci gününde ise, katılımcılar dijital platformun öncüleri, sektör profesyonelleri ve marka temsilcileriyle görüşebilecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.