Milyonlarca liralık otel harabeye döndü

Aydın'da yayla turizmi için dönemin Valisi Merhum Recep Yazıcıoğlu tarafından yaptırılan Paşayaylası Oteli, hiç kullanılmadan madde bağımlılarının mekanı oldu. Devlet olanakları ile milyonlarca lira harcanarak yapılan otel sahipsiz kalınca hırsızlar tarafından talan edildi.

31/12/2019 23:40
Milyonlarca liralık otel harabeye döndü

Elektrik kablolarından kapı kasalarına, lavabo musluğundan çerçevelerine kadar her şeyin çalındığı otelin içler acısı durumu görenleri üzüyor. Yeniasır'da yer alan habere göre, her geçen gün daha da kötü duruma getirilen otelde hurda niyetine satılabilecek ne varsa hırsızlar tarafından çalındı. Sıva altına döşenmiş elektrik kablolarının bile çalındığı Paşayaylası Oteli'nde hırsızlar, kapı ve pencereleri de kırıyor.

2005 yılında o zaman faal olan Aydın İl Özel İdaresi'nden Aydın Belediyesi'ne devredilen Paşayaylası oteli, 2007 yılında dönemin Belediye Başkanı İlhami Ortekin tarafından o günün parası ile 491 bin 775 lira harcanarak yeniden açılmıştı. Değişik nedenlerle işletilemeyen kamu malı otel kısa süre sonra kaderine terk edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.