MICE Derneği'nden Atina’ya çıkarma

Uluslararası MICE Derneği (I-MICE) yönetimi, Wyndham Hotel ve Türk Hava Yolları desteğiyle Atina’da, 17 – 20 Haziran tarihlerinde gerçekleşdikleri çalıştayda network geliştirme ve işbirlikleri kapsamında bir araya geldiler.

31/12/2019 23:40
MICE Derneği'nden Atina’ya çıkarma

Uluslararası MICE Derneği, 17 – 20 Haziran tarihlerinde Wyndham Hotel Grup İstanbul ofis Türkiye, Yunanistan ve Doğu Avrupa Satış Direktörü Cihan Soyhan koordinasyonunda, Wyndham Grand Athens ve Türk Hava Yolları ev sahipliğinde 20 farklı ülkeden MICE çalışan acentelerle fam tripte ve 19 Haziran tarihinde ise farklı ülkelerden gelen Wyndham Grup Hotelleri yöneticileri ve THY Yunanistan ülke müdürü ve ticaret müdürü ile bir araya geldi.

Katılımcı PCO, DMC ve MICE yapan acente yöneticileri, bir yandan fam triple Atina, Pire, Lutraki gibi farklı şehirleri deneyimleme fırsatı yakalarken bir yandan da 19 Haziran tarihinde gerçekleşen workshopta network geliştirme ve olası işbirliklerini konuşma fırsatı yakaladılar.

Uluslararası MICE Derneği olarak katıldığımız bu organizasyonda derneğimizi anlatma ve farklı ülkelerde gerçekleştireceğimiz olası temasların detaylarını konuşma fırsatı yakaladı.

Atina’da gerçekleşen organizasyona ülkemizden; Asian Escapes firmasından Cenk  Özalp, Jolly MICE firmasından Serdar Söyler, Halat Organizasyondan Serkan Mengüş, Maay Event’ten Mali Kanji, FHS’den Sina Kırhan, Oliva Mice firmasından Hüseyin Kurt, THY MICE departmanından Elif Ünal, Wyndham Grand Kalamış Marina Hotelden Deniz Dikkaya, Serhat Bey, Ramada Plaza Hotel Harbiye’den Banuçiçek Kotaman katıldı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.