Miamai Butik Otel'den gerçek bir tatil deneyimi

Ege’nin el değmemiş köşesi Bozburun’da 14 odasıyla hizmet veren Miamai Butik Otel, eşsiz doğal güzelliklerin ve kusursuz sessizliğin ortasında, benzerine az rastlanacak bir tatil deneyimi vadediyor.

31/12/2019 23:40
Miamai Butik Otel'den gerçek bir tatil deneyimi

Gündelik koşturmacaya ve rutine gerçek anlamda bir ara vererek, kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin tercihi olan Miamai Butik Otel; Ege’nin en büyüleyici köşelerinden Bozburun’da, zevk sahibi seyahat ve deniz tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor.

Bozburun’un temiz denizi ve doğal güzelliğini, benzersiz ve özenli bir hizmet anlayışıyla birleştiren Miamai Butik Otel; tüm bu eşsiz güzellikleri iyi yemek, iyi müzik ve üst düzey bir servisle birleştiriyor. Açıldığı 2015 yılından bu yana hayatı en üst düzeyde yaşamayı seven seyahat ve tekne tutkunlarını bir araya getiren Miamai, hakim olduğu eşsiz güzellikteki koya teknesiyle gelen misafirlerini ise hem restoranında, hem odalarında ağırlıyor.

Doğaya Odaklanmaya İzin Veren Tasarım

Misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi yaşatırken, tüm duyularına hitap eden Miamai, Akdeniz ve Ege mutfağının sağlıklı lezzetlerini moleküler mutfak sanatlarıyla birleştirerek benzersiz bir lezzet deneyimi de sunuyor. Hem doğası hem de mimarisiyle ayrıntılardan arındırılmış yalın bir ortamda; beden ve zihninizi dinlendireceğiniz özel bir tatil deneyimi sunan Miamai’nin tasarımı, doğanın saf güzelliğine odaklanmaya izin veren minimalist tarzıyla ruhunuzu arındırıyor.

Otelin her biri bağımsız olan ve ayrı bir manzaraya sahip tek katlı bağımsız yapılar olarak dizayn edilen odaları ve denizden yükselen yamaçtaki konumu; bahçedeki çam, okaliptüs, incir, badem, dut ve mandalina ağaçlarıyla birleşince, cennetteymiş hissi veren benzersiz bir deneyim yaşatıyor.  

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.