Mehmet Yalçınkaya'ya ‘En İyi Şef’ ödülü

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in şefi Mehmet Yalçınkaya, Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödülleri’nde halk oylaması sonucu ‘En İyi Şef’ ödülüne layık görüldü.

31/12/2019 23:40
Mehmet Yalçınkaya'ya ‘En İyi Şef’ ödülü

Eşsiz lezzetleriyle ve benzersiz sunumlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in şefi Mehmet Yalçınkaya, ödüle doymuyor. Yalçınkaya, Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödülleri’nde halk oylaması sonucu ‘En İyi Şef’  ödülüne layık görüldü.

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina’nın Executive Şefi Mehmet Yalçınkaya ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye Lezzet Ödülleri yarışmasında ‘En İyi Şef’ ödülünün sahibi Mehmet Yalçınkaya oldu.

Türk gastronomisi konusunda yaptığı çalışmalarla beğeni kazanan Executive Şef Mehmet Yalçınkaya, 520 bin kişinin katıldığı halk oylaması sonucu ‘En İyi Şef’ seçildi. Türk Mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, şilt ve sertifikalar kazanan Yalçınkaya, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in mutfağında yerel malzemelerle farklı tatlar yaratmaya devam ediyor.

Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde En İyi Mekan, En İyi Mekan Tasarımı, En İyi Ses, En İyi Televizyon Programı, En İyi Gurme, İyi Baklavacı gibi birbirinden farklı kategorilerin ödülleri de sahiplerini buldu. Katılımcılar yerel ürünleri destekleyen yaklaşımlarıyla ön plana çıktılar.   

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.