Meeting Point Türkiye’nin Bodrum yatırımları artırıyor

FTI Touristik ve Meeting Point Türkiye yönetimi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek, Bodrum'un gelişimi ve pazarlama stratejisi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

31/12/2019 23:40
 Meeting Point Türkiye’nin Bodrum yatırımları artırıyor

FTI Group şirketleri Meeting Point Türkiye ve FTI Touristik yönetimi, Bodrum'un turistik bir destinasyon olarak büyümesini ve gelişmesini hızlandıracak çözüm önerilerini görüşmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Mehmet Kocadon, görüşmede FTI Group ve Meeting Point Türkiye'ye Bodrum turizmine olan önemli katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Kocadon ile FTI Group ve Meeting Point Türkiye yönetimi, Bodrum'a yeni yatırımlar yapılması ve daha yakın bir iş birliği geliştirilmesi üzerinde anlaşmaya vardı. Bu kapsamda, Bodrum için yenilikçi fikirler ve projeler geliştirmek amacıyla taraflar arasında yakın bir iletişim sürdürülecek.

FTI Touristik ve Meeting Point Türkiye, Bodrum'a gelen her üç Alman turistten birine aracılık ediyor ve bu oranı gelecek yıl yüzde 40 artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda yürütülecek pazarlama stratejisi ile kaynak pazarlardan sağlanan charter uçuşların ve tarifeli biletlerin sayısı arttırılacak, FTI Grubun seyahat satış televizyon kanalı olan sonnenklar.TV'de, Bodrum'dan canlı yayınlar yapılacak, seyahat acenteleri için Bodrum motifli vitrinler hazırlanacak, acenteciler için tanıtım gezileri ve eğitim toplantıları düzenlenecek. Meeting Point Türkiye, böylelikle bölgede daha yaygın bir uçuş programı ile büyümek, Bodrum tatil sezonunu uzatmak ve daha fazla kaynak pazardan konuk getirmek istiyor. Binlerce yıllık tarihi, canlı şehir yaşamı, ilgi çekici sokakları ve herkese hitap eden otelleri ile Bodrum, Meeting Point Türkiye için potansiyeli yüksek bir destinasyon anlamı taşıyor.

Meeting Point Türkiye, bu yıl ülkeye getirdiği 800 binin üzerinde konuk sayısı; hizmet verdiği çok sayıda tur operatörü, yatak bankası ve online seyahat acentesi ile Türkiye'nin lider destinasyon yönetim şirketidir. Meeting Point Türkiye, FTI Group bünyesinde destinasyon yönetim şirketi (DMC) Meeting Point International'ın bir iştirakidir. Meeting Point International; yatak bankası Youtravel, turizm sektöründe en gelişmiş otomasyon sistemlerini geliştirmek üzerine odaklanan yazılım şirketi Project Beagle ve 7 ülkede 40 oteli ile hızlı bir büyüme gösteren LABRANDA Hotels  & Resorts gibi 44 farklı lokasyonda 20 kurulu  destinasyon  yönetim  şirketini  (DMC) kapsayan, kurulduğu günden itibaren kısa sürede dünya çapında büyüklüğe kavuşan bir şirkettir. Meeting Point International; konaklama, transfer, tur, VIP hizmetler ve MICE (toplantı, teşvik, kongre ve organizasyon) gibi sayısız ürün ile kaliteli bir hizmet sunmayı kendine misyon edinmiştir.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.