Meeting Point Turkey Bodrum’u Alman acentelere tanıttı

Meeting Point Turkey, Labranda Bodrum Princess Otel’de düzenlediği 3 günlük etkinlik ile Alman seyahat acentelerine Bodrum’u tanıttı.

31/12/2019 23:40
Meeting Point Turkey Bodrum’u Alman acentelere tanıttı

Türkiye’nin en büyük incoming şirketlerinden Meeting Point Turkey, Türk turizmi için yürüttüğü çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 16 Mayıs’ta Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), Bodrum Otelciler Derneği (BODER) ve Bodrum Ticaret Odası iş birliğiyle otel zinciri markası LABRANDA Bodrum Princess Otel’de 40’a yakın turizm acentesi ile yapılan etkinlikte, Alman firmalara Bodrum’un turizm güzellikleri ve potansiyeli anlatıldı.

Meeting Point adına Ege Kontrat Müdürü Ali Sertkaya ve Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alim’in katıldığı toplantılarda, Meeting Point’in geride bıraktığımız iki yılda yaşanan krize rağmen Bodrum’da 2017’deki kapasitesini, garantili uçak koltukları alarak 2 katına çıkardığı anlatıldı, bölgeye yapılan otel ve iş gücü yatırımları hakkında bilgi verildi.

Üç gün boyunca Bodrum’da kalarak Bodrum’un tarihi ve kültürel alanlarını, turistik tesislerini ve önde gelen mekanlarını gezerek bilgi alan kafile Bodrum’dan büyük beğeni ile ayrıldı. Türk tatilcilerin ilk tatil bölgesi tercihi olan Bodrum, doğal ve kültürel güzellikleri ile yabancı turistler için de eşsiz bir tatil imkanı sunan bir destinasyon olarak öne çıkıyor.

Bodrum’un potansiyelini gerçekleştirebilmesi için Avrupa çapındaki tanıtım  çalışmalarını aralıksız sürdüren Meeting Point Turkey’nin yanı sıra, bünyesinde bulunduğu FTI Group da, Sunexpress’ten alınan ilave koltukları garanti altında almak için milyonlarca Euro değerindeki riski üstlenerek Türkiye’ye ve Bodrum’a duyduğu güveni bir kez daha gösterdi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.