Masal gibi düğünlerin adresi Sheraton İstanbul Ataköy

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, denizin kıyısında ve yeşillikler içindeki atmosferiyle düğünlerinizi bir peri masalına çeviriyor. Sheraton İstanbul Ataköy’ün farklı düğün paketlerinden birini seçerek hayatlarının en özel anlarını ölümsüzleştiriyor.

31/12/2019 23:40
Masal gibi düğünlerin adresi Sheraton İstanbul Ataköy

Benzersiz konumu ile fark yaratan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, en özel düğünlere ev sahipliği yapıyor. Çiftleri, ister çim alanda özel bir kır düğününün, ister havuz başında modern bir peri masalının kahramanı yapan düğün seçenekleri ile Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, benzersiz bir düğün deneyimi yaşatıyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, muhteşem atmosferi ve profesyonel ekibi ile birlikte düğün sahipleri için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Çiftler “Sonsuza kadar Evet” derken, kusursuz ambiyansı ile gelin ve damatla birlikte tüm misafirlerini de akıllarından çıkmayacak bir gece bekliyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in profesyonel kadrosunun sizin için her şeyi düşüneceği düğün davetlerinde usta şefler misafirleriniz için Türk ve dünya mutfağından seçme lezzetler hazırlıyor. Süslemede ise, her türlü detay düşünülerek demolar oluşturuluyor, alternatifler arasından çiftler en beğendiği süslemeyi tercih ediyorlar.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.