Marka otellerin geleceği ‘yuvarlak masada’ konuşuldu

Turizm-Turizm Yatırımları Komitesi ve Gayrimenkul Türkiye Dergisi iş birliğiyle turizm sektörünün sorunlarının ve çözümlerinin konuşulduğu 18. Yuvarlak Masa toplantısı gerçekleştirildi.

31/12/2019 23:40
Marka otellerin geleceği ‘yuvarlak masada’ konuşuldu

Park Dedeman Levent Otel’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte 'Turizm ve Gayrimenkul Projelerinde Markanın Değeri ve Görevi' konusu derinlemesine tartışıldı.  Dedeman Otelcilik İş Geliştirme Direktörü Bilge Turcan Türkiye’deki marka oteller hakkında markaların verdikleri bilgi desteği ve yönlendirmeler ile yatırımcıların sadece kısa vadeli değil uzun vadede başarılı otel yatırımları gerçekleştirmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Dünyanın önde gelen turizm merkezleri arasında yer alan Türkiye’de turizmin geleceği en sık konuşulan gündem konularından biri haline geldi.  Gayrimenkul Türkiye Dergisi ve GYODER Turizm-Turizm Yatırımları Komitesi tarafından turizm sektörün önemli gelişmelerinin, gelecek öngörülerinin, sorunlarının ve çözümlerinin konunun uzmanlarınca detaylı olarak tartışıldığı 18. Yuvarlak Masa toplantısı 3 Ekim Salı günü Park Dedeman Levent Otel’de düzenlendi.

Turizm ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı toplantıda gayrimenkul yatırımı tarafında hangi öncelikler ele alınıyor, turizm sektöründeki gelişmeler ve markalaşmanın önemi konuşuldu. Toplantının moderatörlüğünü Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan ve Gayrimenkul Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Kuyaş Örs üstlendi.

Yuvarlak masa toplantısında konuşan Dedeman Otelcilik İş Geliştirme Direktörü Bilge Turcan “Otelcilik sektörü bir ağırlama sektörüdür.  Otelin ticari başarısı için müşteri devamlılığı ve müşteri memnuniyeti oldukça önemlidir. Markaların işlettikleri otellerde bu konuda izlemiş oldukları politikalar, uzun vadede otelin ticari açıdan daha karlı olmalarını sağlayacaktır” dedi.

Toplantıda diğer konuşmacılar arasında ise Accor Otelleri İş Geliştirme Direktörü Onur Kurç, Hilton Otelleri İş Geliştirme Kıdemli Direktör Tuğrul Temel, Servotel Turizm ve Otelcilik Hizmetleri Sorumlu Partner Murat Yılmaz, Mar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan, Er Yatırım Genel Müdür Ferzan Çelikkanat yer aldı.

Markanın gayrimenkule yarattığı değerin konuşulduğu toplantıda, markaların ve mülk sahiplerinin beklentilerinin kesişim noktaları irdelendi. Dinleyiciye açık olarak gerçekleştirilen etkinlikte, gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren, proje geliştirici ve yatırımcı firma yetkilileri katılım gösterdi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.