Lufthansa InTouch yeni merkezinde

Kağıthane'deki yeni ofisin açılışını yapan Lufthansa InTouch Operasyon Direktörü Ulf Widera, "İhtiyaca göre ofisimizde çalışan sayısını arttırabiliriz" diye konuştu.

31/12/2019 23:40
Lufthansa InTouch yeni merkezinde

Lufthansa Grubu yolcularına müşteri hizmetleri, biletleme işlemleri, rezervasyon değişiklikleri, bagaj ve Miles & More hakkında bilgi veren çağrı merkezi Lufthansa InTouch'un yeni merkezinin resmi açılışı yapıldı. Kağıthane'de 1.400 metrekare alana sahip yeni ofisin açılışına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Lufthansa Türkiye Müdürü Kemal Geçer, Lufthansa InTouch Operasyon Direktörü Ulf Widera'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Ofisin açılışında bir konuşma yapan Lufthansa InTouch Operasyon Direktörü Ulf Widera Lufthansa InTouch'un dünya çapında sekiz lokasyonda Lufthansa Grubu'na müşteri hizmetleri alanında hizmet verdiğini söyledi. Sekiz merkezde toplamda çalışan sayısının 2 bini aştığını, bunlardan 150 kişisinin İstanbul ofisinde çalıştığını belirten Widera, "Türkiye'deki yatırımlarımızı arttırıyoruz. Yeni hedeflerimiz var. Bu yeni hedefler doğrultusunda ilk adımı daha büyük ve en son teknolojiyle donatılmış bir ofise taşınarak attık" dedi.

KARİYER FIRSATI SUNACAK

Lufthansa InTouch Istanbul Hizmet Merkezi'nin 2003 yılında kurulduğunu, Lufthansa, SWISS ve Austrian Airlines yolcularına 7/24 destek verdiğini hatırlatan Widera konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İhtiyaca göre ofisimizde çalışan sayısını arttırabiliriz. Burası uluslararası havacılık sektöründe Almanca ve İngilizce konuşan adaylara mükemmel kariyer geliştirme fırsatları sunuyor. Danışmanlarımızı kapsamlı bir eğitim ve kariyerlerini ileriye taşımaları için özel olarak tasarlanmış yetenek geliştirici programlarla kalifiye hale getiriyoruz. Ayrıca çalışan bağlılığını arttırmak için çalışanlarımıza cazip olanaklar sunuyoruz. Danışmanlar uluslararası deneyimler kazanmak için diğer merkezlerimizden bir meslektaşlarıyla çalışma yerlerini değiştirebilir veya bilgi hazinelerini genişletmek için hizmet verilen havaalanlarını yerinde ziyaret edebilirler."

Açılışa gelen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a ekibini tanıtan Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer ise, Türkiye'ye güvenlerinin tam olduğunu, bu güvenden dolayı da yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Zincirlikuyu bulunan Lufthansa InTouch Istanbul Hizmet Merkezi'ni Kağıthane'ye taşıdıklarını belirten Geçer "Kağıthane diğer yabancı şirketlerin de buraya taşınmasıyla hızla büyüyen bir ekonomik merkez halini aldı. Hizmet Merkezimiz için doğru lokasyonu seçmek uluslararası havacılık sektöründe başarıyla faaliyet göstermek için çok önemliydi. Dolayısıyla Kağıthane Hizmet Merkezimizin faaliyetini sürdürmesi ve daha da büyümesi için yüksek potansiyele sahip en uygun lokasyon" dedi.

90 ÜLKEDE 30 DİLDE

Lufthansa InTouch Hizmet Merkezleri'nde dünya çapında telefon, e-posta, chat ve sosyal medya aracılığıyla yaklaşık olarak 11 milyon müşteri işlemi gerçekleştiriyor. Toplam 2 bin Müşteri Hizmetleri Danışmanı 30'dan fazla dilde, 90'ı aşkın ülkedeki müşterilere 200 farklı alanda hizmet sunuyor. Müşteri Hizmetleri Danışmanları yolcuların biletleme işlemlerini, rezervasyon değişikliklerini gerçekleştiriyor, bagaj ve Miles & More (Lufthansa Grubu'nun bağlılık programı) hakkında bilgi sunuyorlar. Aynı zamanda seyahat acenteleri için bir iletişim noktası görevini yürütüyorlar.

Lufthansa InTouch ile eş zamanlı olarak Global Load Control'ün (GLC) Istanbul şubesi de Kağıthane'deki yeni yerine taşındı. GLC, Istanbul'daki faaliyetlerine 2007 yılında başladı. Günümüzde ise firmada 44 uzman Lufthansa ve Lufthansa Group'un diğer havayollarının uçuşları için ağırlık ve denge hesaplamaları yapıyor. GLC bir uçuş yapılmadan önce üzerinden geçilmesi gereken birçok adımı yönetiyor. Örneğin, uçağın ağırlık merkezinin her zaman onaylanmış sınırlar içinde olmasını, yapısal ağırlık ve denge sınırlamalarına uyulmasını sağlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.