Lionel Hotel turizmcileri bir araya getirdi

Bayrampaşa’da bulunan Lionel Hotel, organize ettiği iftar yemeğinde farklı pazarlarda faaliyet gösteren 120 acentenin temsilcileri ile bir araya geldi.

31/12/2019 23:40
Lionel Hotel turizmcileri bir araya getirdi

İstanbul Bayrampaşa'da bulunan Lional Hotel, farklı pazarlarda faaliyet gösteren 120 acentenin temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. İftara katılım ve ilginin yoğun olduğu davette, konuşan Lionel Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak tüm katılımcılara teşekkür etti.

1-16 temmuz tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenecek olan Shopping Fest’in  Bayrampaşa oteller bölgesine katma değer  sağlamasını umduğunu söyleyen Atak yaptığı konuşmada, “Lionel Hotel, açıldığı günden bu yana  Bayrampaşa’yı oteller bölgesi olarak en iyi şekilde temsil etmeyi başarmıştır. Bundan sonra da bölge algısını yüceltmeye devam etmek için yeni görevler üstleneceğiz. Bayrampaşa tarihi yarımadaya, alış-veriş merkezlerine, tema parklara olan yakınlığı ve yeni bağlantı yolları ile İstanbul Avrupa yakasının 2'nci şehir merkezi olmaya aday bölgesidir.

Siz partnerlerimiz, biz yöneticiler, bölge kamu ve paydaşları ile hepimizin beraberce yapacağımız aksiyonlar ile emeklerimiz karşılığını mutlaka bulacaktır. Ayrıca turizm adına yapılacak yeni projelerde sektörün ve bölge paydaşlarının tüm görüş, öneri ve taleplerine açık ve iletişim için her zaman ulaşılabilir olduklarını" belirtti.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.