La Sirena Alaçatı hizmete girdi

Son yılların en gözde turizm merkezlerinden biri haline gelen Alaçatı’da hizmet vermeye başlayan La Sirena Butik Otel, hizmete girdi

31/12/2019 23:40
La Sirena Alaçatı hizmete girdi

La Sirena Butik Otel, şehrin merkezinden uzaklaşmadan ama huzur içerisinde bir tatil geçirmek isteyenlerin beklentisine 10 odası ile cevap veriyor. 2 delux aile odası ve 2 VIP odası bulunan otelde ayrıca çift kişilik ve tek kişilik odalar da yer alıyor. Dekorunun yanı sıra özel cibinliklere sahip konforlu yataklarıyla sadece tatilcilerin değil balayı, yıldönümü gibi zamanları için özel arayışta olanların da yeni oteli haline geliyor.

Lüks konaklama hizmetinin yanı sıra güler yüzlü servisi ve tadına doyum olmayan kahvaltısıyla fark yaratan La Sirena Butik Otel’de; İzmir’in kumrusu, boyozu, Ege’nin doğal zeytinyağı ve birbirinden özel tatları ile organik reçelleri de her sabah taze taze masaları donatarak “burada kalmak istiyorum” hissini artırıyor.

La Sirena Butik Otel, Alaçatı’nın merkezinde yer alarak misafirlerine hem hızlıca şehir hayatına karışmaya hem de istedikleri gibi kendilerini o karmaşan çekip çıkarmaya imkan veriyor. Oteldeki ince detaylar ise tatilde otelde kalma lüksünü yaşatırken misafirlerinin evlerindeki gibi rahat hissetmelerini de sağlıyor.

Tarihte korsanları ve denizcileri güzellikleriyle büyüleyerek etkileri altına aldığı bilenen “denizkızları”nın İspanyolca adı olan “Sirena”, şimdi ise huzur dolu tatil arayışında olanları etkisi altına alıyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.