Kuşadası’na 15 Milyon Liralık otel

Kuveyt, Almanya ve Türkiye’de Kuşadası’ndaki otel ve gayrımenkul yatırım projeleriyle bilinen Star Neighbourhood, Kuşadası’nda 15 milyon liralık 496 odalı apart otel yatırımı için düğmeye bastı.

31/12/2019 23:40
Kuşadası’na 15 Milyon Liralık otel

Geçtiğimiz yıl çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) sürecini tamamlanmasının ardından Kuşadası Türkmen Mahallesi’nde inşaat çalışmalarına başlanan apart otel, tamamlandığında 780 misafir ağırlama kapasitesine sahip olacak.

 24 bin 718 bin metrekarelik alanda kurulacak olan apart otelde, oda tiplerinden tip (1+1) için 2 kişilik; tip (2+1) 3 kişilik; Tip (3+1) ise 4 kişilik projelendirilirken, bu kapsamda oda kapasitelerinin tam dolu olması halinde tesisten faydalanabilecek kişi sayısı bin 112’ye kadar ulaşacak. Ancak hizmet standartlarının sağlanabilmesi ve daha kaliteli bir hizmet vermek amacı ile dolulukta yüzde 70 oranının esas alınması düşünülen apart otelde, maksimum kapasite en fazla 780 olarak öngörülüyor. Gerçekleştirilmesi planlanan apart otelde, genel otopark, açık otopark, sığınak, depo alanı, kreş, çok amaçlı salon, kapalı havuz, açık havuz ve çocuk havuzu da inşa edilecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.