Kış turizmi rezervasyonları başladı

Kayseri otelleri, kayak rezervasyonlarını almaya başladı.Geçtiğimiz yıl kayak sezonunda otel doluluklarının yüksek olması nedeniyle, bu yıl kayak severler erken rezervasyon yaptırmayı tercih ediyor.

31/12/2019 23:40
Kış turizmi rezervasyonları başladı

Ülkemizin en büyük kış sporları merkezi olan Kayseri Erciyes, sadece yerli turistlerin değil, yabancı turistlerin de gözdesi oldu. Dünya.com'da yer alan habere göre, gelişmiş kayak altyapısı ve suni kar üretme sistemleriyle Kasım-Nisan ayları arasında kar garantili kesintisiz kayak sezonu sunan Erciyes Kayak Merkezi, aynı zamanda dört mevsim uluslararası birçok sportif organizasyona da imza atıyor. 

Kış mevsimine dair rezervasyonları almaya başladıklarını kaydeden Radisson Blu Hotel Kayseri Satış ve Pazarlama Direktörü Menderes Karaküçük, şunları söyledi: “Geçen seneki doluluklar nedeniyle, bu sene kayak sezonuna talepler, 4 ay daha erken gelmeye başladı. Bu sene otel olarak, kayak sezonunda yüzde 35 bir büyümeyi öngörüyoruz. Bu ay içerisinde, kayak severler için özel bir kayak paketimizi satışa çıkaracağız” dedi. 

Yılın ilk yarısında rezervasyonlar yüzde 30 arttı

Yılın ilk yarısının beklentilerin ötesinde geçtiğini belirten Menderes Karaküçük, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bir önceki seneye göre, bu yılın ilk yarısında rezervasyon oranımız yüzde 30 arttı. En çok Türkiye, Almanya, Katar, İran, Kore ve Hollanda pazarlarından misafirlerimizi ağırladık. İçinde bulunduğumuz önümüzdeki 2 ayı değerlendirdiğimizde Temmuz ayında geçen seneye göre yüzde 41, Ağustos ayında ise yüzde 8 daha yüksek talep olduğu görünüyor. Bazı tarihler şimdiden doluya yakın olduğu için önceden rezervasyon yaptırmadan oda bulmak mümkün değil. Sadece odalarda değil, toplantı salonlarında da yoğunluk ve waiting list’ler oluşmaya başladı.

Temmuz ve Ağustos’ta, ülkemizin yanı sıra, Almanya, Kore, Hollanda pazarlarından misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Eylül ve Ekim aylarına da, toplantılar ve düğünler için salonlar tutuluyor. Bu aylara dair oda talepleri için henüz erken olmakla birlikte, yine de geçen seneden daha fazla bir talep var. Buna bakarak, Eylül ve Ekim aylarının da geçen senenin çok ilerisinde olacağını söyleyebiliriz” diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.