Kilit Global Soçi’ye kilitlendi

Kilit Global Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit ve yönetim kurulu üyeleri Rusya-Soçi için gelen yatırım tekliflerini yerinde inceledi.

31/12/2019 23:40
Kilit Global Soçi’ye kilitlendi

Kilit Global Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit ve yönetim kurulu üyeleri, Uluslararası Turizm Yatırım Forumu’na katılmak ve yatırım tekliflerini yerinde incelemek için Rusya’nın Soçi şehrine çıkarma yaptı. Kilit Global heyeti, Soçi’deki temasları sırasında ilk olarak sponsoru oldukları Uluslararası Turizm Yatırım Forumu’na katıldı. Rusya Başbakanı Medvedev’in açılışını yaptığı ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen turizm yatırımcılarının katılım gösterdiği forumda Kilit Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit de bir konuşma gerçekleştirerek Türk turizmi ve turizm yatırımları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Forumun ardından Kilit Global Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, Soçi’de ciddi ve büyük yatırımlar yapan Polyanna Group yönetimi ile bir araya geldi. Soçi’yi ve turizm yatırımlarını yerinde gören Kilit, Polyanna Group’un kendilerine yaptığı yatırım tekliflerini de inceleme fırsatı buldu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tuncay Kilit, yıllardır birbirine kenetlenen Rus-Türk ilişkilerine katkı sağlamak için Soçi’de bulunduklarını söyledi. Tuncay Kilit:  “Soçi’de bulunmamızın en büyük nedeni; Rus-Türk dostluk ilişkilerine katkı koymaktır. Bugüne kadar kazandığımız bilgi, birikim ve deneyimlerimizi burada Rus turizmcilere aktarma fırsatı bulduk. Uzun vadede karşılıklı sinerji yaratacağımıza inanıyorum. Yıllardan bu yana birbirine kenetlenmiş iki milletiz. Buraya Kilit Global Yönetim Kurulu ve otel yöneticilerimiz ile birlikte geldik. Burada değişik yatırım fırsatları da görüyorum. Grubumuza değişik teklifler geldi ve bunu da inceleme aşamasındayız” dedi.

Haftasonu gerçekleştirilen ve açılışını Rusya Başbakanı Medvedev’in yaptığı Uluslararası açılışını yaptığı Uluslararası Turizm Yatırım Forumu’na katıldıklarını belirten Kilit, “Forumda büyük bir sinerji yakaladık. Rusya devleti Soçi için yatırımcıları ciddi anlamda destekliyor. Biz de Soçi’yi ciddi anlamda yatırım fırsatı olarak görüyoruz. Türk yatırımcıların da burayı görmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Burada ciddi bir alt yapı var ve burada turizmin gelişebileceğini düşünüyorum. Soçi’de 12 turizm yapılabilir. Buradaki yatırımları ciddi anlamda değerlendirme aşamasındayız. Soçi’de ciddi bir yatırım var, bu nedenle Rus yöneticilerini ve Rusya hükümetini de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.