Kilit Global'den sezona muhteşem veda

Kilit Global, Kilit Hospitality Group ve Rus tur operatörü Biblio Globus, Rusya’da organize ettikleri ve “Stars Party” ismini verdikleri gece ile 2017 yılının yıldızı olan 150 acenteye teşekkür etti.

31/12/2019 23:40
Kilit Global'den sezona muhteşem veda

Moskova’daki Oblaka Restaurant Club’ta gerçekleştirilen geceye Kilit Global Genel Müdürü Sezgin Özer, Kilit Hospitality Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit ve Biblio Globus Genel Müdürü İrina Kostenko katıldı. Moskova’da en iyi performansı gösteren 150 acentenin ağırlandığı gecede Biblio Globus, birincilik plaketini TBS Acentası Genel Müdür Yardımcısı Ekaterina Presnikova’ya verdi.

En iyi satış yapan acentelerin ödüllendirildiği gecede Rus acenteler yılın yorgunluğunu keyifli bir gece ile üzerlerinden attılar. Gecede bir konuşma yapan Biblio Globus Genel Müdürü İrina Kostenko, Kilit Global ile başarılı bir yıl geçirdiklerini belirterek, Kilit Global ve acentelere teşekkür etti.

Kilit Global Genel Müdürü Sezgin Özer ise konuşmasında, Biblio Globus ile daha büyük  hedeflere ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini belirterek: “Kilit Global olarak 2018 yılında ciddi bir hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak için de partnerlerimiz ile birlik ve beraberlik içinde olacağız” dedi. Acente yetkilileri gecenin devamında DJ parti ile eğlencenin doruklarına çıktı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.