Kıbrıs için özel tatil kampanyası

tatilsepeti.com, hava sıcaklığının 30 derece civarında seyrettiği Kıbrıs için çok özel kampanyalar oluşturdu.

31/12/2019 23:40
Kıbrıs için özel tatil kampanyası

Havaların hızla soğuduğu bugünlerde aklınız o muhteşem yaz tatilinizde kaldıysa, hayalleriniz yalnızca bir buçuk saat uzağınızda! Hava sıcaklığının 30 derece civarında seyrettiği Kıbrıs için çok özel kampanyalar oluşturduklarını söyleyen tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, “Konaklama, uçak ve transferler özelinde yaptığımız kampanyalar ile misafirlerimiz yoğun bir iş temposuna girdikleri sonbahar döneminde, yazdan kalma birkaç gün geçirme fırsatı bulacak. Kıbrıs bu mevsimde gerçekten de çok keyifli” diyor. 

Ekim ayı oldukça soğuk başladı; sağanak yağmurlar, güneşi görmeden geçirdiğimiz saatler ve montlarımıza sıkı sıkı sarılmamıza neden olan rüzgarlar... Oysa çok değil, bundan yalnızca bir ay öncesine kadar deniz-kum-güneş üçlüsünün keyfini çıkarıyorduk. Hem soğuk havaları hem de yoğun iş temposunu birkaç gün de olsa geride bırakmak isteyenlere, tatilsepeti.com çok ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Üstelik çok uzaklarda değil, İstanbul’dan yalnızca bir buçuk saatte ulaşılabilen Kıbrıs’ta. Hava sıcaklığının 30 derece civarında seyrettiği Kıbrıs plajlarında güneşlenmek, sörf, dalış, paraşüt gibi aktiviteler ile heyecan dolu birkaç gün geçirerek, şehre enerjik bir dönüş yapmak mümkün.

Kıbrıs’ın Türk tatilciler tarafından çok sevildiğini belirten tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, konaklama, uçak ve transferler özelinde yaptıkları üç ayrı kampanya hakkında bilgi verdi. Buna göre, Cuma - Pazar konaklamaları için geçerli Hafta Sonu Paketi, otel, uçak ve transferleri içeriyor. Cuma gidiş - Pazar dönüş hariç tüm günlerde geçerli 199 TL Uçaklı Paket ise, iki gece ve üzeri rezervasyonlarda tüm Kıbrıs otellerini kapsıyor. Hafta içi minimum üç gece konaklamalarda yararlanılabilen Ücretsiz Transfer de, tatilcilerin havalimanına gidiş dönüşlerinde büyük kolaylık sağlıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.