Kemer 2018'in hazırlıklarına şimdiden başladı

Kemer Belediye meclisinde alınan kararla Kemer Belediyesi'nin 2'si yurt içi, 17'si yurt dışı olmak üzere toplamda 19 turizm fuarına katılması onaylandı. Başkan Gül, yeni turizm sezonunun hazırlıklarına şimdiden başladıklarını söyledi.

31/12/2019 23:40
Kemer 2018'in hazırlıklarına şimdiden başladı

Kemer Belediye meclisinin eylül ayı toplantısı yapıldı. İlçeyi etkin şekilde tanıtmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Tanıtımı en iyi yapan belediye bizim belediyemizdir. Diğer belediyeler yılda 2-3 fuara katılırken biz yılda 19 fuara katılarak tanıtımı en etkili şekilde yapıyor ve ilçe turizmimize hizmet ediyoruz. Fuarlara katılan ekibimiz de konusunda uzmandır. Meclisimizde bu kararı almamızla birlikte yeni turizm sezonunun hazırlıklarına şimdiden başlıyoruz. Fuarlara en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

KEMER BELEDİYESİ'NEN KATILACAĞI FUARLAR

Kemer Belediyesi 2018 yılında şu fuarlara katılacak: Hollanda Utrecht Turizm Fuarı, Finlandiya Matka Turizm ve Seyahat Fuarı, EMİTT İstanbul Turizm ve Seyahat Fuarı, Litvanya Adventur Turizm ve Seyahat Fuarı, Letonya Balttour Turizm Fuarı, İran Tahran Otelcilik ve Turizm Fuarı, Estonya TOUREST Turizm ve Seyahat Fuarı, Sırbistan ITFA Belgrad Turizm Fuarı, Danimarka Ferie For Alle, Almanya Nürnberg Freizeith Messe Turizm Fuarı, Hollanda Fiest En Wandelbeurs Fuarı, Almanya ITB Berlin Turizm Fuarı, Rusya MİTT Moskova Turizm Fuarı, Ukrayna Turizm Fuarı, Moldova 21'inci Turizm ve Seyahat Fuarı, Belarus Minsk Turizm Fuarı, Rusya CIS Travel Market, Polonya Warsaw 2018 ve İzmir Travel Turkey. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.