Kefaluka Resort'ten kongre turizmi atağı

Son 10 yılda Türkiye’de gerçekleştirilen büyük kongrelerin sayısında %225’lik bir artış sağlanması, Ege ve Akdeniz bölgesindeki büyük otelleri kongre turizminden pay almak için harekete geçirdi.

31/12/2019 23:40
Kefaluka Resort'ten kongre turizmi atağı

Sektörün seçkin profesyonellerinin ödüllendirildiği ACE of M.I.C.E. Awards 2017’de Ege Bölgesi’nin En İyi Kongre Otelleri arasında ilk üçte yer alan  Kefaluka Resort Hotel, Bodrum’un kongre turizmden hakkettiği payı alması için çalışıyor

Her yıl kongre, toplantı ve etkinlik alanında sektörün seçkin profesyonellerini bir araya getiren ACE of M.I.C.E. Awards 2017’de, “Ege Bölgesi En İyi Kongre Oteli” dalında ilk 3 arasında giren Bodrum Akyarlar’daki Kefaluka Resort Hotel’de bu alandaki çalışmalarına hız verdi.

Kafeluka Resort’den yapılan açıklamada, Türkiye’nin son birkaç yılda turizm sektöründe yaşadığı kayıpların kongre turzmi ile kapatılabileceği belirtilerek   “Bodrum genellikle, eşsiz güzelliği, denizi, doğası, eğlencesi için tercih edilen önemli bir turizm destinasyonu. Biz Bodrum’un tüm cazip ve büyülü özelliklerinin yanısıra kongreler için de vazgeçilmez bir  merkez olması için çalışıyoruz” dendi.

Bugüne kadar, pek çok uluslarası ve ulusal kongre ve etkinliğe ev sahipliği yapan Kafeluka Resort’den yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Hedeflediğimiz yolda doğru adımlarla ilerlediğimizi ise gerek sektör içinde söz sahibi profesyonellerin ve turizm oteritelerinin yorumlarından gerek dünyanın dört bir yanından gelen konuklarımızın memnuniyetinden anlıyoruz. Ulusal ve uluslararası arenada kazandığımız ödüller de bu memnuniyetleri bir kez daha pekiştiriyor ve bizleri daha iyiyi yapmaya motive ediyor.

Hizmet  ve servis kalitemiz, teknolojik üstünlüğümüz ile dünya standartlarında onlarca kongreye ev sahipliği yapıyoruz. Özellikle de konferans ve seminer için gelen konuklar günün yorgunluğunu ve iş stresini, daha önce ‘dünyanın en iyi 15 plajından birisi seçilen’ Bodrum’un da en güzel koylarından olan Akyarlar’ın şahane manzarasına karşı yudumladıkları sıcak, soğuk içecekler ve dünya mutfağının en iddialı lezzetleri ile unutuyorlar.”

İzmit’in köklü firmalarından EK-CAN şirketler grubunun yatırımı olan Bodrum Akyarlar’da faaliyet gösteren Kafeluka, bugüne dek aralarında turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden   TUI UK “Altın Ödül”ü de olmak üzere uluslararası ve ulusal 27 ayrı ödül ve sertifikaya değer bulundu.

Moskova’da gerçekleştiren “Starway World Best Hotels 2013” de dünyanın en iyi 100 otelini geride bırakarak birinci seçilen ve aynı yıl Holidaycheck Quality and Selection’da büyük ödüle değer bulunan Kefaluka, “Starway World Best Hotel”in 2015’te, 28 ülkede, 5210 otelde gerçekleştirilen misafir anketinde binlerce rakibi arasından üçüncülüğü  kazanmıştı. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.