Kayak tatilinde erken rezervasyon dönemi başladı

Palandöken’in gözdesi Sway Hotels, kış tatilini önceden planlamak isteyenler için erken rezervasyon dönemini başlattı.

31/12/2019 23:40
Kayak tatilinde erken rezervasyon dönemi başladı

Kışın yaklaşmasıyla birlikte kayak tatili planı yapma zamanı da geldi. Kayak keyfinin en güzel yaşandığı yerlerin başında ise Erzurum Palandöken geliyor. Palandöken’in gözdesi Sway Hotels, kış tatilini önceden planlamak isteyenler için erken rezervasyon dönemini başlattı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kayak pistini en erken açan Sway Hotels, 8-9 Aralık’ta harika bir hafta sonu ile sezona başlayacak.

Sömestr ve yılbaşı kış tatili için hızlı dolan dönemler olduğundan erken davranıp şimdiden yer ayırtmak gerekir. Türkiye’de Aralık ayının ilk haftası kayak sezonunu açarak sezonu ilk başlatan Sway Hotels, tatilcilere erken rezervasyon fırsatı sunuyor. Sway Hotels, sezon boyunca  en iyi kayak imkanını sunduğu gibi  çeşitli sanatçılarla dolu hafta sonu programlarına da ev sahipliği yapıyor. Keyifli ve huzurlu bir kayak tatiline eğlence katmak isteyenlerin adresi Sway Hotels oluyor.

KAYAK TATİLİNİZİ DOĞRU PLANLAYIN

Kışın en keyifli yanı olan kayak tatillerinde kayak yapılacak yerin doğru seçilmesinin yanı sıra, otelin standartları, konumu, aktiviteleri de dikkat edilmesi gereken unsurların arasında yer alıyor. Türkiye’nin en büyük kayak tesisi Palandöken’in beş yıldızı oteli Sway, dağ ve şehir manzaralı 181 geniş modern oda ve süitleri,  Aprés Ski teras barında  Cüneyt Kurt’un müzikleri ile misafirlerine konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Sway Hotels, havaalanına otomobille 15 dakika mesafesindeki konumu, özel dekorasyonu, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmet anlayışı, rahatlatıcı spa salonları ve birbirinden renkli etkinlikleriyle kış tatili yapmak isteyenlerin tercihi. Ayrıca özel ışıklandırma sistemiyle gece kayağına da imkan tanıyan ilk otel özelliğinin yanı sıra Türkiye’de tek olan 1 kilometre uzunluğundaki kızak pistiyle de eğlenceyi doruklara taşıyor.

AMATÖR VE PROFESYONEL KIŞ SPORLARININ ADRESİ: SNOWPLUS

Uluslararası standartlara sahip toplamda 14 km pisti olan Sway Hotels, gündüz ve gece yarışları için özel olarak ışıklandırılmış pistleriyle akşam 20:00’a kadar amatör ve profesyonellere kayak imkanı sağlıyor.  Ayrıca kayak odasından direkt pistlere çıkış da mümkün. SnowPlus’ın uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış özel eğitim programlarıyla en güvenli şekilde kayakla tanışabilir ya da kayak yeteneğinizi en üst seviyelere taşıyabilirsiniz.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.