Kartal Titanic Otel'de Evlilik Fuarı

Gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, klasik gelin araçlarından düğün mekanlarına kadar pek çok iş kolunu bir araya getiren Evlilik Fuarı, Kartal Titanic Bussines Otel'de 20 Ocak'ta başladı. Fuar, 22 Ocak'ta sona erecek.

31/12/2019 23:40
Kartal Titanic Otel'de Evlilik Fuarı

Her yıl Türkiye’de yaklaşık 500 bin çift evleniyor. Bu evliliklerin yaklaşık 100 bin’i İstanbul’da gerçekleşiyor. İstanbul Kartal Titanic Bussines Otel Balo Salonları'nda 20 – 21 – 22 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı, bu yıl 3'üncü kez gerçekleşiyor.

Kartal’daki Evlilik Fuarı, klasik gelin arabasından gelinliğe, davetiyeden ayakkabıya, pastadan düğün mekânına, kusursuz bir düğün için gerekli olan bütün unsurları tek çatı altında toplayarak ziyaretçilerine sunuyor. Düğün organizasyonuyla ilgili farklı iş kollarından temsilcileri bir araya getiren fuar, ziyaretçilerine güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkânı da sağlıyor.

22 Ocak'ta son bulacak olan organizasyonda ziyaretçi çiftler, düğünleri için aradıkları tüm materyalleri bir arada bulabiliyor, fiyat karşılaştırması yapabiliyor. Fuar ayrıca, düğün konusundaki yeni trendleri takip etme imkanı da sunuyor. Ziyaretçiler, fuara özel çeşitli kampanyalardan da yararlanabiliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.