Kalamış Jigger Roof Bar’da yaz keyfi

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in teras katında hizmet veren Jigger Roof Bar, yaz gecelerinize renk katacak. Eşsiz Kalamış manzaralı Jigger Roof Bar 2017 yazında da hem keyifli zaman geçirmek isteyenlere hem de lezzet arayanlara ev sahipliği yapacak.

31/12/2019 23:40
Kalamış Jigger Roof Bar’da yaz keyfi

Kalamış’ın Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in teras katında hizmet veren Jigger Roof Bar, egzotik yaz kokteylleri ve keyfine doyulmaz manzarasıyla Anadolu yakasının eğlence hayatına bambaşka bir renk katıyor. Şık bir ambiyansa sahip Jigger Roof Bar, yenilenen menüsü ile eğlenceli happy hourlara ev sahipliği yaparken, her Cumartesi caz geceleri ile bu yaza da damga vurmaya hazırlanıyor.

Kalamış koyuna karşı birbirinden farklı kokteylleri yudumlarken, ödüllü şef Mehmet Yalçınkaya’nın mutfağından çıkan leziz yemeklerin tadına varabilirsiniz. Günün her saati ayrı bir tada sahip Jigger Roof Bar’da, keyifli sohbetler eşliğinde rahatlayarak tüm günün yorgunluğunu ve stresini happy hourları ile atabilir, kendinizi güney sahillerinin eğlenceli ortamında hissedebilirsiniz.

GÜNEŞİN BATIŞINI İZLEMENİN KEYFİNİ  SÜRÜN

Ödüllü Şef Mehmet Yalçınkaya’ nın 2017 yazı için Jigger Roof Bar’a özel olarak hazırladığı leziz menüsüne, Kalamış koyuna karşı yudumlayabileceğimiz kokteyller eşlik edecek. Patlıcanlı roka salatası, tepsi çıtır mantı, rakılı risotto, limonlu kebap, avokado püresi ve mantar eşliğinde servis edilen özel Jigger Burger, Cassata Sicilian, limonlu Mereng Tart Jigger Roof Bar’da deneyimleyebileceğiniz eşsiz lezzetlerden sadece birkaçı… Menünün keyfini lounge müzik eşliğinde çıkartacak konuklar, gün batımını izlerken sevdikleriyle keyifli dakikalar yaşayacak.

YAZ GECELERİNİZİ CAZ’ LA RENKLENDİRİN

Anadolu Yakası’nı renklendiren Jigger Roof Bar, yaz boyu her Cumartesi 21.00- 23.00 arası ünlü caz sanatçısı Taylan Erler & İstanbul Jazz Band ‘e ev sahipliği yapacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.