Jolly Tur misafir memnuniyetinde sınır tanımıyor

Bu yıl 30'uncu yaşını kutlayan Jolly Tur, 450 çalışan için düzenlediği “30'uncu Yıl Müşteri Odaklılık Zirvesi”yle, memnuniyette sınırları zorlayıp misafirleri sıra dışı deneyimlerle şaşırtmaya devam etme kararlılığını vurguladı.

31/12/2019 23:40
Jolly Tur misafir memnuniyetinde sınır tanımıyor

Kurulduğu günden bu yana yüzde 100 müşteri memnuniyeti ve güvenine odaklanarak, misafir olarak gördüğü milyonlarca müşteriye sorunsuz ve gülümseten tatil deneyimleri yaşatan Jolly Tur, memnuniyette sınırları zorlayıp misafirleri sıra dışı deneyimlerle şaşırtmaya devam etme kararlılığını bir kez daha vurguladı. Jolly Tur’un bu yöndeki en önemli adımlarından biri de 450 çalışan için düzenlenen “30. Yıl Müşteri Odaklılık Zirvesi” oldu.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mert Vardar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Figen Erkan’dan oluşan üst düzey yönetiminin yanı sıra tüm departman müdürlerinin de katıldığı Zirve, 11 Şubat Cumartesi Grand Cevahir Otel’de gerçekleştirildi.

Müşteri memnuniyetinde Enmac danışmanlığın Uzman eğitimcileri danışmanlığında dünyada çığır açan ve Türkiye’de ilk kez uygulanacak yöntemlerin konuşulduğu Zirve, oldukça renkli anlara sahne oldu. Zirve’ye Jolly Tur’un yaratıcılığı kadar müşteri memnuniyetini simgeleyen mottolu tişörtleri damga vurdu. Müşteri memnuniyetine odaklı yapılarının tüm kadro tarafından benimsendiğini ortaya koyan tişörtler, üst düzey yönetim tarafından da gün boyunca giyildi.

 “Müşterinin Gücü Adına”, “Misafiri Anlıyoruz Empati Yapıyoruz”, “Güzel Misafir Deneyimi Jolly’nin En Önemli Hedefi” gibi mottoların ön plana çıkartıldığı Zirve’de 30 yıldır olduğu gibi Jolly Tur’un bundan sonra da müşteri odaklı hizmet vermeye ve hizmet kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalarının artarak devam edeceği vurgulandı. 

Toplantıda üst yönetimin en çok vurgu yaptığı bir diğer konu da “İç müşteri” olarak nitelendirilen “Çalışan mutluluğu” oldu.  Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, çalışan mutluluğuna verdikleri önemi, şu sözlerle anlattı:  “Biz, aynı zamanda çalışan mutluluğuna odaklanıyoruz, misafirlerimizin mutluluğu için zaman ve mekân mefhumu bilmeden gayret gösteren çalışma arkadaşlarımız mutlu olmayı fazlası ile hak ediyor.’’  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.