Jolly Tur'dan yeni reklam filmi

Jolly Tur, reklam filmi için Serdar Ortaç ile el sıkıştı. Yüzde 100 müşteri memnuniyetini ilke edinen Jolly Tur, yeni reklam filminde de bunu ön plana çıkarıyor.

31/12/2019 23:40
Jolly Tur'dan yeni reklam filmi

Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen reklam filminde sürprizlerle dolu bir ortamda güzel bir tatilin sırrını anlatan Serdar Ortaç’a iki güzel denizkızı eşlik ediyor. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar “Jolly Tur müşteri memnuniyetini ve eğlenceyi buluşturarak misafirlerine kendilerini özel hissettiriyor. Bu yıl marka yüzü olarak ünlü sanatçı Serdar Ortaç ile el sıkıştık. Yaz aylarında yaptığı hit şarkılar ile gündeme gelen Ortaç, bu yıl misafirlerimize sunduğumuz eşsiz ayrıcalıkları anlatan bir beste yaptı. Bu yaza damgasını Serdar Ortaç ve Jolly Tur vuracak” dedi.

Jolly Tur ailesine katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Serdar Ortaç, “Çok güzel bir enerji ve çalışma disiplinine sahip Jolly ekibiyle, harika bir uyum yakaladık. Bu işbirliği, benim de ilk kez bir turizm firmasının marka yüzü olmam nedeniyle çok heyecan verici. Jolly’nin güzelliklerini anlatan bir de şarkı besteledim. Tatilin en güzeli Jolly’de” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.