Jolly Tur'dan yaza veda partisi

Jolly Tur, düzenlediği partiyle yaz mevsimini görkemli bir şekilde uğurladı. Jolly Tur’un Esentepe’deki genel merkezinde düzenlenen yaza veda partisinde çalışanlar, yeni dönem için motivasyonunu daha da yükseltmiş oldu.

31/12/2019 23:40
Jolly Tur'dan yaza veda partisi

Jolly Tur, düzenlediği partiyle yaz mevsimini görkemli bir şekilde uğurladı. Jolly Tur’un 2017 için belirlediği hedeflere ulaşmasında en önemli unsurlardan biri olan çalışanları için düzenlediği  parti, eğlenceli ve renkli anlara sahne oldu. Jolly Tur’un Esentepe’deki genel merkezinde düzenlenen yaza veda partisinde çalışanlar, yeni dönem için motivasyonunu daha da yükseltmiş oldu.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, çalışan memnuniyetini ve paralelinde motivasyonunu son derece önemsediklerinin altını çizerek, şöyle konuştu: “Jolly Tur’un turizm sektöründeki 30 yıllık yolculuğunda en önemli yol arkadaşlarından  biri de çalışanları olmuştur. Bugün, milyonlarca insanın Jolly Tur ile seyaheti tercih etmesindeki en önemli  unsurlardan biri, çalışanlarının yüksek motivasyonu ve bizimle çalışmaktan duydukları memnuniyettir.

Daha açık bir deyişle, çalışan memnuniyetini misafir memnuniyeti kadar önemsiyoruz. Bu doğrultuda yıl içinde düzenlediğimiz pek çok etkinlik söz konusu. Yaza Veda Partisi de bunlardan biri. Diğer etkinliklerimizin yanı sıra Yaz mevsimi için gerçekleştirdiğimiz bu partiyle çalışanlarımız streslerinden arındıkları kadar enerjisini tazelediler. Müşteri memnuniyeti kadar çalışan memnuniyeti için de çalışmalarımız devam edecek.”

Jolly Tur Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Figen Erkan ise, geçmiş kadar geleceği de birlikte inşa ettikleri Jolly Ailesi’nde her bir bireyin son derece önemli ve değerli olduğunu belirterek, “Tıpkı her yıl artan misafir sayımız gibi her yıl nitelikli bir büyüme gösteren Jolly Tur Ailesi’ni oluşturan her bir bireyin memnuniyetini ve motivasyonunu önemsiyoruz” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.