İstanbul'un yeni turizm merkezi neresi?

Farklı noktalara ulaşım kolaylığı nedeniyle günümüzün en trend lokasyolarının başında gelen Levent, iş dünyasının yanı sıra kültür-sanat etkinliklerine ve AVM yaşamına ev sahipliği yapıyor. Tarihi noktalara olan ulaşım kolaylığı nedeniyle de farklı turizm türlerini kapsayan Levent, otelleriyle de büyük beğeni topluyor.

31/12/2019 23:40
İstanbul'un yeni turizm merkezi neresi?

Günümüzde İstanbul, uluslararası kongreler ve toplantılar için çok tercih edilen bir destinasyon olarak karşımıza çıkıyor. Farklı noktalara ulaşım kolaylığı nedeniyle iş dünyasının yanı sıra kültür-sanat etkinliklerine ve AVM yaşamına da ev sahipliği yapan Levent, Taksim ve Beyoğlu’ndan sonra İstanbul’un turizm sektöründeki yeni gözdesi oldu.

İstanbul’u ziyaret eden misafirlerin otel seçerken en önem verdikleri konunun otelin konumu olduğuna dikkat çeken Wyndham Grand İstanbul Levent Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu, konukların Wyndham Grand İstanbul Levent’i seçmesindeki en önemli nedenlerden birinin otelin konumu ve sunduğu ulaşım kolaylığı olduğunun altını çizdi.

Otelin, alışveriş noktalarına, turistik bölgelere ve Taksim’e olan yakınlığı nedeniyle tercih edildiğinin altını çizen Bezircilioğlu, iş merkezlerinin ve plazaların Levent ve yakınlarına kaymasıyla da iş amaçlı İstanbul’u ziyaret edenlerin öncelikli olarak bu bölgeyi tercih ettiğini belirtti.

“İstanbul, 5 bin kişinin katıldığı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor”

İstanbul’un yılın 12 ayı canlı olduğunu belirten Bezircilioğlu,  “İstanbul, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından farklı amaçlarla ziyaretçi kabul eden bir metropol.  Bu büyüklükteki bir şehir için otellerin doluluk oranlarının da yüksek olması da yadsınamaz. Çünkü İstanbul, çok fazla uluslararası kongre ve organizasyona ev sahipliği yapıyor. Tabii ki otellerin tümü dönemsel olarak her zaman dolu olmayabilir fakat İstanbul’da yeri geliyor; belli zaman dilimlerinde oda bulamıyorsunuz. Yılın 365 günü dünyanın hiçbir şehri dolu değildir ama yer bulmakta zorlandığınız dönem periyodu artıyor ise o zaman orası yoğun bir şehirdir” dedi.

Wyndham Grand İstanbul Levent olarak her platformda olmaya çalıştıklarını aktaran Wyndham Grand İstanbul Levent Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu, “Yaptığımız işi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Çünkü biz yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışıyoruz. Bunu da geçtiğimiz aylarda dünya genelindeki Wyndham otelleri arasında EMEA Bölgesi’nin (Avrupa – Ortadoğu – Avrasya – Afrika) ‘En İyi Uluslararası Oteli’ ödülü alarak bir kez daha kanıtladık. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. Öte yandan sürdürülebilirlik bizim için önemli bir konu. Otelimiz bu bakış açısıyla inşa edildi. Ve bu bakış açımızın geri dönüşü olarak sürdürülebilirlik alanında büyük öneme sahip olan Amerikan LEED Gold Sertifikası aldık.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.