İstanbul'un 'Sirk' konseptli en yeni oteli açıldı

Şehri, tam kalbinde; tarihle iç içe, rengarenk, hayat ve nostalji dolu bir atmosferde yaşamayı sevenler için yepyeni bir adres var artık. Ayrıcalıklı hizmet anlayışını, eğlence ve lezzetle bir arada sunan İstiklal Palas, misafirlerini ağırlamaya başladı.

31/12/2019 23:40
İstanbul'un 'Sirk' konseptli en yeni oteli açıldı

İstanbul’u keşfetmeye gelen, sanatı, eğlenmeyi, gece hayatını seven, tarihe tutkulu gezginler için tasarlanan İstiklal Palas, maksimum konfor ve olağanüstü konukseverlik anlayışıyla misafirlerini  ağırlıyor. Sirk konseptiyle tasarlanan; son dokunuşunu Serdar Gülgun’un yaptığı İstiklal Palas, dekorasyonundan lezzetlerine kadar her alanında özel bir otel olduğunu gösteriyor.

Kendi içinde ayrı bir yaşayan dünya yaratan İstiklal Palas, şimdiden konforlu odaları, restoranları, roof’u; Cuma ve Cumartesi geceleri canlı müzik veya DJ performansları, hiçbir yerde tatmadığınız deneysel özel mönüsüyle şehrin en uğrak adreslerinden biri olmaya aday. Tünel - Taksim Meydanı’nı birbirine bağlayan İstiklal Caddesi’nin merkezinde yer alan İstiklal Palas, şehir hayatına keyifli bir mola vermek isteyenlerin yeni adresi olmaya aday.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.