İstanbul'un En Romantik Lüks Oteli hangisi?

The Grand Tarabya, dünyanın zirvedeki lüks otellerini farklı kategorilerde değerlendiren The Luxury Travel Guide Awards 2015'te Doğu Avrupa başlığı altında İstanbul'un "En Romantik Lüks Otel" ödülüne layık görüldü.

31/12/2019 23:40
İstanbul'un En Romantik Lüks Oteli hangisi?

2013 yılında kapılarını yeniden açtığından bu yana birçok ödül kazanan The Grand Tarabya, dünyanın zirvedeki lüks otellerini farklı kategorilerde değerlendiren The Luxury Travel Guide Awards 2015'te Doğu Avrupa başlığı altında İstanbul'un "En Romantik Lüks Otel" ödülüne layık görüldü.

Seyahat ve turizm alanında saygın bir ödül olarak öne çıkan The Luxury Travel Guide Awards, dünyadaki en iyi otelleri, havayollarını ve tur operatörlerini kapsamlı bir araştırmadan sonra listeliyor. Alanında uzman kişilerin yaptığı bu listeleme sonucunda profesyonel bir heyet, bu listeden dünyanın en iyi otellerini, havayollarını ve tur operatörlerini seçiyor.

2006 yılında Bayraktarlar Holding tarafından satın alındıktan sonra kapsamlı bir restorasyon ve renovasyon süreci geçiren ve 2013 yılında tekrar konuklarını ağırlamaya başlayan The Grand Tarabya, verdiği hizmet ve yaşattığı konforla ziyaretçilerin tercih ettiği bir otel olmayı sürdürüyor.

Otelin iç mimarisi “Interier Design European Hotel Awards” ile ödüllendirilirken, American Academy of Hospitality Sciences’ta “5 Star Diamond”, SKAL International’da ”En İyi Şehir Oteli”, ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’nde ise “Marmara Bölgesi’nin En İyi Toplantı Oteli” ödülüne layık görüldü.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.