İstanbul Marriott Hotel Şişli modaya ev sahipliği yapıyor

İstanbul Marriott Hotel Şişli, 26 ve 27 Kasım tarihlerinde Zorlu PSM’de ikincisi gerçekleştirilecek olan Fashion Film Fest Istanbul’a bu sene de konaklama sponsoru olarak destek veriyor.

31/12/2019 23:40
İstanbul Marriott Hotel Şişli modaya ev sahipliği yapıyor

Dünyanın dört bir yanından büyük moda evlerinin, markaların, genç ve bağımsız tasarımcıların katılımıyla geçekleşecek festivalin konukları Istanbul Marriott Hotel Şişli de ağırlanacak.

İlki geçtiğimiz sene Kasım ayında düzenlenen Fashion Film Fest Istanbul, bu sene 26 ve 27 Kasım tarihlerinde yine Tuna Yılmaz / Kültür Departmanı tarafından Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek. Bu yıl, En İyi Moda Filmi, Genç Keşif, En İyi Müzik Videosu ve Elle’s Choice olmak üzere 4 farklı kategoride ödül verecek olan Fashion Film Fest Istanbul 2016, moda editörleri, fotoğrafçılar, oyuncular, tasarımcılar ve moda haftası direktörleri gibi farklı disiplinlerden uluslararası arenada ün kazanmış önemli isimleri jüri koltuğunda biraraya getiriyor.

Kültür sanat etkinliklerini her fırsatta destekleyen İstanbul Marriott Hotel Şişli, bu sene de konaklama sponsoru olarak Festival’in yıldızlarını üst düzey konfor ve hizmet yaklaşımıyla, en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor. Festival misafirleri konaklamaları boyunca bünyesinde saunadan Türk Hamamına, kapalı havuzdan buhar banyosuna bir çok farklı seçeneği barındıran 2,300 m2’lik Spa’dan ve son teknoloji aletlerle donanımlı Fitness Center’dan faydalanabilecek.

Arzu ederlerse Dish Room restoranda lezzetli et ve balık yemeklerinin tadına bakabilecek, festival heyecanını MyBar’da keyifli içecekler eşliğinde sohbet ederek paylaşabilecekler. Ayrıca, İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin yetenekli şefleri ve tecrübeli ekibi tarafından jüri üyeleri için Dish Room’un benzersiz ortamında çok özel bir gala yemeği organize edilecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.