İstanbul'da Miami Yatırım günleri düzenlenecek

Amerika’nın önde gelen marka geliştirme şirketlerinden Amhold ile madencilik ve turizm firması Akçelik Holding’in ortaklığında kurulan Spero Group’ un CEO’su Umut Akçelik, Türkiye’de ilk defa dünyada 33 milyar dolarlık fonun sahipleri olan altı önemli büyük müteahhitin, 24-27 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’ye geleceğini ve bu tarihlerde de İstanbul Levent’teki ofislerinde “Miami Yatırım Günleri” düzenleyeceklerini söyledi.

31/12/2019 23:40
İstanbul'da Miami Yatırım günleri düzenlenecek

Yatırımın en gözde destinasyonu “ MİMAMİ”

NTV Emlak Sektörü programına konuşan Umut Akçelik, “ Özellikle son bir buçuk yıldır Türkiye’deki yatırımcının yurt dışına ilgisi çok fazla. Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi de, Türk yatırımcılarının geri dönüş sürelerinin çok uzun olduğunu Türkiye’de fark etmiş olmaları. O yüzden de yeni Pazar arayışlarına girdiler. Burada da en doğru destinasyonlardan bir tanesi de Miami. Miami destinasyonun bu kadar doğru olmasının nedeni hem bölgenin Türk insanına çok ılıman gelen rahat iklimi, yaşam olanakları ve ekonomik anlamda çok büyük avantajının olması. Türkiye’de 30-40 yılı bulan yatırımın geri dönüş süreleri Miami’de 13 yılları buluyor.  Bunun yanında kira gelirleri Türkiye’dekinden üç kat daha fazla. Bunlardan dolayı Türk yatırımcısını ilgisini Mimai’ye çevirmiş durumda. Bu güne kadar Mimai’de 10 bin Türk yatırım yapmış ve bunlardan iki bin tanesi de şu anda Miami’de yaşamaktadır” dedi.

Türk yatırımcılarını Miami’deki bu fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum!

Spero Group’ un CEO’su Umut Akçelik Mimai’deki fırsatları da değerlendirirken, “ Türkiye’de ilk defa 33 milyar dolarlık fonun sahipleri olan altı tane dünyaca önemli büyük müteahhit 24-27 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’ye geliyor.  İstanbul Levent’teki ofisimizde Miami Yatırım günleri yapacağız. Buradaki amacımız bu altı büyük müteahhidin Türkiye Pazarında spor avantajları ile, Türk yatırımcılara sunacakları indirim ve avantajlardan Türk yatırımcıları faydalandırmak olacak. Bir gayrimenkul danışmanı olarak benim tavsiyem şu olacak.  Miami’deki inşaat sektörü Türkiye’dekine benzemiyor. Orada arz ve talep dengesini, dengeliyorlar ki, yatırımcı en yüksek geliri elde etsin.  Yani bu içinde bulunduğumuz bir buçuk yıl içerisinde yatırım yaptık, yaptık. Bundan sonra yeni inşaatlar başlayacak ve bir sonraki bitmiş inşaatı alabilmek için dört veya beş yıl beklemek zorunda kalacağız. Bunun için Türk yatırımcılarını Miami’deki bu fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.